Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przegram życie?

Polecane posty

Gość gość

Jestem osobą nudną i nieciekawą, rzadko też ciekawią mnie rozmowy jakie ludzie prowadzą, rozmowy o tzw. pierdołach to dla mnie koszmar, a do tego jestem też nieśmiała, nadwrażliwa emocjonalnie i boję się odzywać, że się innym to nie spodoba co powiem, a zarazem chciałabym być lubiana i aby inni okazywali mi aprobatę, co się oczywiście nie dzieje, więc kiedy jestem wśród ludzi to cierpię, bo inni mnie olewają, czuję się odrzucona i gorsza, wpadam w okropny nastrój. Czy jestem skazana na przegrane życie, samotność i bezrobocie?

Gość chcesz to pogadamy
chcesz wiedzieć czy jesteś nudna? podaj GG i zaraz pogadamy. Może masz pustaków naokoło i nie trafiasz na kogoś na poziomie, a pustaków pełno naokoło w obecnych czasach. Po prostu jesteś na innym "poziomie" niż otoczenie, to się nazywa człowiek MYŚLĄCY

Gość chcesz to pogadamy
czekam jeszcze 15 minut, potem ponownie zostajesz w obecnej sytuacji sama, twój wybór

Gość gość
Wypierdalaj namolny kmiocie :D

Gość gość
Nie, nie przegrasz życia, pod warunkiem zaakceptowania swojej osobowości. Zdrowe ryby płyną pod prąd. Chociaż rozumiem Twoją potrzebę akceptacji ale jak dojrzejesz to zrozumiesz, że zdanie innych o Tobie nie jest takie ważne jak Ci się w tej chwili wydaje. Masz w tej chwili niską samoocenę. Musiałabyś spojrzeć w przeszłość i wyłuskać skąd ona się wzięła.