Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On mnie kocha czy to kpina?

Polecane posty

Gość gość

Miałam ostatnio urodziny i wszyscy znajomi składali mi zyczenia. Jestem bardzo popularna osoba, mam setki znajomych i miałam huczna imprezę. Wszyscy życzyli mi szcześcia, miłości oraz 100 lat życia. A mąż zyczył mi, abym wytrwała w małżeństwie z nim 100 lat... Dodam, że mielismy już takie okresy, kiedy podejrzewaliśmy się wzajemnie o zdrady, mąż krzyczał na mnie i ciagle był zapracowany oraz sypialiśmy osobno. Czy on mi tego zyczy bo mnie kocha czy to taki sarkazm?

Gość gość
Żyć przy sobie i nie znać się, pytać całkowicie anonimowych i obcych o to, co druga osoba czuje, myśli. Bardzo smutne.

Gość gość
No właśnie...Po prostu zabrzmiało to dla mnie dziwnie. Nienaturalnie... Bardziej oczekiwałam: Moja Droga, kolejnych 100 w miłości dla nas ❤️ Tyle lat już za nami, a mi wciąż mało.

Gość gość
A to słowo : wytrwałości zabrzmiało dla mnie jak gdyby zyczył użerania się i że jakoś z nim wytrzymuje i jestem wciąż wytrwała. nie wiem czy to był sarkazm...czy chcial byc miły i że zyczy mi jeszcze wiecej wytrwalosci jak gdybym sie uczepiła...i nie chciała puścić. Masakra

Gość gość
Odebrała bym to jednoznacznie że z jego strony uczuć już niema, pozostało przyzwyczajenie...

Gość gość
Masakra, to dobre podsumowanie całokształtu.

Gość gość
Tak myślisz, że nie kocha mnie? Ale jeśli nie kocha mnie to po co w ogole złozył mi życzenia? Zresztą złozył mi zyczenia przez neta tak żeby wszyscy widzieli , a ja mu odpowiedziałam, żeby wszyscy widzieli, mamy tez fotki razem zeby wszyscy widzieli i nazywaja nas łabędziami i kochajacą się parą...ehhhhh..... Myslisz, że to z przyzwyczajenia ze mna jest? przecież mogl w ogole nie skladać.

Gość gość
Chyba masz racje, że przyzwyczajenie, jestesmy malzenstwem jkuz 20 lat. Napisał mi na neciku i dołączył emotkę z serduszkami w oczkach. Moze jednak mnie kocha?

Głupie, że pytasz o to ludzi którzy w ogóle Twojego męża nie znają. Po tylu latach powinnaś to już wiedzieć... chyba?

Gość gość
Powinnam. Lecz niestety mąż wiele razy mnie zawiódł i mijał się z prawdą. Mielismy wzloty, wtedy zabiera mnie na wakacje i rysuje serca na plaży szepcząc ze mnie kocha.

Gość gość
Czasem tak jest ze sadzisz, ze kogos znasz na wylot, a on nagle cie zdradza i juz nic nie jest takie samo...

Gość gość
ciekawie to brzmi....wytrwałości :D:D

Gość gość
Może tak wyraża swoje uczucia?

Gość gość
Nie oczekuj po 20 latach małżenstwa, ze bedzie jak przy pierwszym spotkaniu. Ciesz się, ze w ogole zlózyl życzenia.

Gość gość
hyh siedzi , bo siedzi, ale motyle dawno odfrunęły...

Gość gość
żenujące

Gość gość
och jakie to romantyczne ❤️