Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Opolu jest Ikea a w Szczecinie dalej nie ma

Polecane posty

Gość gość

W Opolu jest Ikea a w Szczecinie dalej nie ma

Gość gość
kołbuc w*********j czubie bez szkoły 🖐️

Gość gość
Sam jesteś czubem!!!

Gość gość
ha, ha; tuman którego nawet z rolniczej zawodówki wypieprzyli :D

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Gosc od homocwela zrozum że to nie szkoła rolnicza głupku zespół szkół rolniczych to głupku tylko taka nazwa przygłupie tam nie ma profili związanych z rolnictwem tumanie tam byłem w technikum głupku bo tam są same technika głupku i to nie rolnicze tumanie ciekawe co ty skończyłes sądząc po twoich błędach ortograficznych to ty nawet podstawówki nie skończyłes ja przynajmniej skończyłem gimnazjum i dostałem się do technikum głupku!!!

Gość gość
I co ty na to głupku?

Gość gość
primo; imbecylu, nie robię błędów; secundo; w przeciwieństwie do Ciebie umiem chociaż używać znaków interpunkcyjnych; tertio; skończyłem nie tylko szkołę średnią, studia magisterskie, ale też podyplomowe; quattro; ty nawet szkoły średniej nie skończyłeś bo jesteś upośledzony i zbyt głupi, a co za tym idzie musisz siedzieć na garnuszku u rodziców bo do żadnej pracy się nie nadajesz poza kopaniem rowów, a jesteś zbyt leniwy i pozbawiony ambicji, żeby zacząć samemu się utrzymywać

Gosc od homocwela ty i studia? :D:D:D haha niby na jakiej podstawie mam ci uwierzyć też sobie tak mogę napisać udowodnij to skoro rzekomo skończyłes studia w co nigdy nie uwierzę choć byś się zesrał to czemu nazywasz mnie imbecylem i czubem gdybyś był po studiach to byś wiedział że takich słów się nie używa i uważasz się za lepszego ode mnie tylko dla tego że na poczekaniu wymyśliłeś sobie studia i to podyplomowe? Haha skoro tak napisałeś mitomanie z bujną wyobraźnia to niby na jakiej podstawie mam ci uwierzyć?

I czyli rozumiem że po studiach jesteś na bezrobociu jakoś wiem że mnóstwo osób po studiach nie może znaleźć pracy albo pracę za ledwo 1500-2 tysiące złotych... Przestań się wreszcie wywyższać i uważać się za niewiadomo kogo!!!

Po trzecie zrozum że jest w Polsce mnóstwo osób z wykształceniem podstawowym które mają duże i dobrze prosperujące firmy i mają miliony na koncie i mają super wille np 20 km od Namysłowa jest mnóstwo ogromnych zakładów stolarskich gdzie większość właścicieli tych firm nie ma wykształcenia a mają miliony na koncie i super wille i auta i co? Papierkiem od ukończenia studiów można się jedynie podetrzeć

Gosc od homocwela prawda jest taka że nie masz żadnych studiów głupku!!! Ty masz po prostu bujną wyobraźnie i tyle!!!

Co zatkało cie? Panie magistrze? Haha studia skończyłes tylko w twojej chorej wyobraźni!!!

Gość gość
chłopie, to jest strata czasu nie dyskutuj z kołbucem on jest po prostu upośledzony; takich ludzi trzeba ignorować; równie dobrze można sobie podyskutować z kamieniem albo gaśnicą; efekt dokładnie ten sam, a przynajmniej człowiek nerwów nie straci

12:22 dobrze wiesz ze to ty napisałeś ten wpis a nie żadna inna osoba z którą rzekomo dyskutujesz