Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W co się dziś ubrać? Odwieczny problem.

Polecane posty

Gość gość

No jasny szlag mnie trafi. Miałam naszykowaną sukienkę i rajstopy a tu pogoda taka cudowna,że w najlepszym przypadku przewiałoby mi pęcherz w sukience. Mam już dość jeansów..już nie wiem co mam do nich założyć. Non stop to samo. Szafa pęka w szwach a jak przyjdzie co do czego to nie ma tam nic. Jakaś nuda mnie już w tych ciuchach dopadła. Co z tego,że chce nałożyć sukienke czy spódnice a pogody brak. Grube rajstopy mnie przerażają ...ale to może tylko mój wymysł. W co się dzisiaj ubrałyście? Zainspirujcie mnie bo nie zdejme szlafroka xD

Gość gość
boże, kobieto, jaka ty jesteś j*******a. jeansy passe, sukienka nie bo rajstopy grube trzeba założyć... załóż wór pokutny.

Gość gość
w tyłku ci sie poprzewracało

Gość gość
Nie mam takich problemów, mam dużo ładnych i modnych ubrań. Co to za problem z tymi rajstopami? Innych spodni oprócz dzinsow nie znasz?

Gość gość
Ja ubralam czarne spodnie materiałowe,takie waskie,prawie rurki i czerwona bluzke,buty na obcasie.

Gość gość
Ja jestem w ciąży wiec nie mam takich problemów bo nie mam za wiele ciążowych ubran

Gość gość
Czarne rurki tylko takie materiałowe eleganckie, do tego lazurowa taka ciemna koszulka szklaca i na to białe futerko :)