Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak czytam w ogłoszeniu o pracę ,pozyskiwanie klientów,realizacja planów to

Polecane posty

Gość gość

mi sie rzygać chce :O

Gość gość
Telemarketer?

Gość gość
"budowanie długotrwałych relacji z klientami" "praca w młodym dynamicznym zespole" nosz ku/rwa tylko wziąć kija i im przy/je/bać te trywializmy oklepane od 20 lat ,puste slogany , nawet nie maja koncepcji żeby się wysilić i napisać coć innego

Gość gość
telemarketer na dlugotrwałe relacje no co ty ? telemele to tylko na raz i hej chodzi o jakiś tam handlowców różnej maści albo sprzedawców, ekspedientów sklepów, jadłodajni itp

Gość gość
Wszedzie to samo nie tylko call centrer bo i rekrutacja na tym polega. Wydzwanianie do firm, a nie potrzebuje pan naszych uslug blabla wszędzie dzwonic to juz nudne. Mam gorzej platna prace ale nie musze paplac jak idiotka 8godzin dziennie

Gość gość
zgadza sie, ten telemarketer to już chyba najgorsze gófno, byłam i wytrzymałam 2 miesiące i jeszcze byli ze mnie zadowoleni a ja zrezygnowałam.To prosili mnie żebym nie odchodziła ale po prostu juz nie mogłam, 8 godzin paplania i zasuwania z zapisem na kompie, głowa po 8 godzinach była spuchnięta jak dynia

Gość gość
tutaj następne bla bla bla Atrakcyjny system wynagrodzeń Cykl wartościowych szkoleń Wsparcie zespołu profesjonalistów Doświadczenie w aktywnej sprzedaży-- a jak tam pójdziesz to tyrka, szkolenie odwalone na kolanie i oszukane wypłaty albo spóźnione

Gość gość
a już najbardziej mnie dołuje że w jakiś "głupich"pracach są wszędzie intrygi,spiski ,knucia pracowników którzy dzielą sie na jakieś grupy i walczą ze sobą albo obgadują siebie.Nawet gdy jestem na zakupach w Biedronce to widzę tam konflikty gdzie ochroniarz na stronie z panią rozpakowującą towar obgadują kogoś kto siedzi na kasie albo kłócą się że ktoś za mało siedzi przy kasie albo kogoś nie chce wymieniać itd W intermarche słyszałam jak jedna kasjerka mówi do drugiej że bierze leki na uspokojenie bo nie może spać , nie może jeść bo jakas Gośka poszła do innej grupy w pracy i boja się że zacznie gadać i szefowa wywali. paranoja :O że w takich pracach gdzie ludzie zarabiają 1800 albo dwa coś takie straszne przeżycia mają :O chore