Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Policja i straż miejska się wypięła Co zrobić z tą patologią?

Polecane posty

Gość gość

Miarka się przebrała. Mieszkam w kamienicy komunalnej i mam wspólny przedsionek z rodziną patologiczną gdzie ojciec chleje i jest 7 dzieci. Dzieci przeklinają przy matce,nie szanują jej. Szczególnie 2 najstarszych synów (12 i 13 lat) do których przychodzi najgorsza patologia z osiedla i przesiadują na tym wspólnym przedsionku. Wczoraj ich stamtąd przegoniłam. 2 dni temu zginęła mi lampa którą pożyczyła mi administracja. A dzisiaj worek cementu ktoś chciał ukraść ale mu się nie udało bo worek rozerwał się 2 piętra niżej i wszyscy pouciekali. Przed chwilą zrobiłam awanture im przy ich matce że nie dość że kradną to dewastują klatke. Że jak do godziny nie zniknie cement z klatki to zgłaszam to do straży miejskiej i sie nie pozbierają a ich drugim domem będzie poprawczak. Po nich to spłynęło. Zrobiłam im zdjęcia i tego rozwalonego cementu. Wcześniej sie z nimi też uzeralam bo dewastują klatkę a 3 lata temu była remontowana. Teraz wygląda tragicznie. Z góry na dół (4 piętra) są pomazane głupimi napisami. Śmieci po jedzeniu zostawiają na klatce. Zadzwoniłam do straży miejskiej ale oni powiedzieli żer się takimi rzeczami nie zajmują i mam zadzwonić na policję. Na policji powiedzieli że też nic nie zrobią,że mam zgłosić administracji i ewentualnie przyjsc osobiscie na komende zeznania złożyć. Czy tak to ma wyglądać? Chce żeby dowalili im taką kare żeby się nie pozbierali i żeby całą klatke odmalowali a tych 2 braci żeby dostało kuratora bo matka sobie z nimi nie radzi a ojciec chodzi nawalony.

Gość gość
Jesli to nie prowo to zgłoś to do opieki społecznej, tak małe dzieci nie powinny byc z taką patologią

Gość gość
Nic nie zrobisz ponieważ patologia to taki element krajobrazu, że jeszcze są na nich dotacje. Patologia wręcz musi być bo to jest opłacalne. Zwykłego szarego obywatela wsadzą do więzienia za byle co i to jest przestępca, a patola i alkoholika nie zamkną bo obejmuje go rządowy program pomocowy oraz dotacje unijne ;)

Gość gość
Oni korzystają oczywiście z mopsu a ich ojciec ma kuratora. Ta ich matka zupelnie jest nieporadna życiowo i te dzieci jej wogóle nie szanuja. Młodsze dziewczyny biora przykład z braci i również przeklinają matce np. zamknij ryj d******* Na początku nie przejmowałam się tym co mówili o nich sąsiedzi i pozwalałam mojej córce bawić się z ich dziećmi. Potem dostała od nich wszów. Poszłam poinformować o tym ich matkę ponieważ jej dzieci miały gniazdo wszów. Mineło pare miesięcy i zaczepiłam te dziewczyny na klatce sprawdzając głowy a one dalej zawszone. Zgłosilam więc do mopsu skoro matka ma to gdzieś. A mops na to że nic z tym nie moze zrobić i rozlożyli ręce. Nic nie mogą zrobić na to że matka zaniedbuje te dzieci i od prawie 2 lat chodzą z wszami na głowie. Ale po zasiłki to pierwsi. Dziwie sie że Straż miejska nie chce przyjechać wlepić mandatu

Gość gość
Oddaje mocz masując sobie dziurkę o***tu kciukiem następnie zlizuje kał

Gość gość
Napisz pismo do mopsu wspominając że jeśli nie zareaguja odpowiednio do sytuacji zawiadomisz media,zobaczysz jak szybciutko będą z********ac do tej patologii. W piśmie napisz głównie o dzieciach,to musi odnieść rezultat,nie ma byka.

Gość gość
A co ma policja zrobić?wziąć na kolanko i d**e zlac?

Gość gość
Chyba się wystraszyli bo wcześniej wyszłam na klatke i zrobiłam im zdjecia na co sie oburzyli. Powiedziałam że przekaże to do straży miejskiej. Przed chwilą zapukali że posprzątali ten cement. Pierwszy raz coś zrobili,aż mnie zatkało. Ale oczywiście dalej twierdzili ze to nie oni,ze nie mają tyle siły żeby worek cementu udźwignąć ale jakoś worki z węglem potrafią dźwigać jak kradną z wagonów. Zwalili na jakiegoś starego menela który ledwo chodzi

Gość gość
Chodzi mi o to żeby wlepili mandat z 5 tys a bachorstwo niech ma kuratora. Powinni mieć jakieś zajęcia grupowe z kultury

Gość gość
Wyrób kolekcjonerskie zezwolenie na broń. Będziesz mogła dzięki temu kupić nawet najnowszego Beryla, świeżutkiego,prosto z fabryki. Ciekawe będą ich miny jak zobaczą cię z karabinkiem szturmowym na plecach :D

Gość gość
Napisz maila do programu reporterskiego, zadzwoń. Takiego cholerstwa, patologii, która nie płaci czynszu, nie pracuje i nie daje żyć normalnym ludziom jest wszędzie pełno. Nie tylko w starych ruderach, kamienicach, ale normalnie w blokach. Hołota nie wykupiła mieszkań, bo wszystko przepiła. Wyeksmitować na zbity pysk powinni, albo wytruć, rozstrzelać, wszystko jedno, żeby normalni ludzie mogli żyć spokojnie i pracować. W tym kraju liczy się menel, bandyta, wszelkie darmozjady i jak ma być dobrze? Jeszcze tylko uchodźców brakuje ☹