Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wozek gleboki doradzcie plis

Polecane posty

Gość gość

Czesc mam upaczony wozek roan marita i anex clasic. Mozecie mi doradzic bo jusz sama nie wiem a porod za chwile

Gość gość
Nie lepiej kupić dobra spacerowke z miękka gondola? Te wózki ważą pewnie 17 kg :/

Gość gość
Nie bo spacerowle chce kupic pozniej a te wozki bardzo mi sie podobajo

Gość gość
Nie podobajo mi sie wozki z zkretnymi kolami sprzodu

Gość gość
A co za różnica na każdy z ich będziesz klela gdy będziesz miała wejść do sklepu czy zapakować go do samochodu. Chyba że to wózek do parku czy jazdy po lesie który masz za domem to wtedy super wybór.

Gość gość
Na pewno Anex Classic jakościowo lepszy od roana, zwłaszcza materiał na gondolce oraz spacerówce. W Anexie materac kokosowy nie zwykła gąbka. Polecam Anexa

Gość gość
Ja szukałam długo i w końcu wybrałam Anexa. Duża gondolka i spacerówka, regulowana amortyzacja, nawet materacyk ma kokosowy a nie jak w innych wózkach gąbka. Fajne kolory i bardzo fajny design. Polecam

Gość gość
Polecam Anexa Sporta, tak wygodnego i prostego w obsłudze wózka nie widziałam oprócz tego modelu. Znajoma ma i bardzo sobie chwali.

Gość gość
Ja skusiłem się na Anexa Sporta i teraz też go każdemu polecę bo jednak to dobry i wygodny wózek. Przekonałem się, że sporo opinii negatywnych wyssanych jest z palca

Gość gość
Ja też go rozważałam ale ostatecznie zdecydowałam się na amelis hugo, nie ukrywam że cena dla mnie jest ważna. Komfort dziecka też się liczy i tu podwónja amortyzacja "robi robotę", będę mogła ruszyć w plener z małym jak się tylko cieplej zrobi

Gość gość
Ja jednak Anex:) W porównaniu z Amelisem ma bardziej dopracowane szczegóły jak np. materacyk kokosowy a nie zwykła gąbka. No i spacerówka fajniejsza:) Nowa torba rewelacja!

Gość gość
Bardzo fajną i dużą gondolkę ma Anex Sport. Wybrałam go jednak nie tylko z tego powodu. Zwróć uwagę również na spacerówkę bo tej używasz dłużej a w Anexie jest duża i wygodna:)

Gość gość
Ja akurat nie kupowałam wózka samego głębokiego tylko od razu chciałam postawić na wielofunkcyjny, żeby potem nie zastanawiać się znów nad wyborem spacerówki, kupiliśmy barlettę z adamexu i bardzo jesteśmy z niej zadowoleni, gondola jest naprawdę bardzo duża więc nie trzeba się obawiać, że dziecko szybko będzie miało ciasno, do tego wentylacja bardzo dobra którą można w razie potrzeby otwierać/zamykać, wózek dobrze podbija na krawężnikach co w naszych warunkach istotne, a jeżeli chodzi o spacerówkę bardzo dobra jest ta regulacja pasa krokowego więc nie będzie problemu z zsuwaniem się dziecka niezależnie od wzrostu

Gość matkkaaaa Beatka
My mamy Verona Avangard z Coletto. Gondola - jedna z najgłębszych i najdłuższych na rynku. Ze stelażem - tylko 13,5 kg. Leciutka. Jestem baardzo zadowolona.

Gość matkkaaaa Beatka
A te skrętne przednie kółka to serio tylko o wygląd chodzi? Dla pierwszego dziecka mieliśmy bez skrętnych kółek. Nigdy więcej. Jeśli w tym wypadku górę bierze wygląd nad funkcjonalnością to nie mam pytań :) Ze skrętnymi kółkami - jednym palcem kręcisz wózkiem. A bez tego - toż to trzeba niemal cały przód wózka podnosić do góry, by skręcić.

Gość matkkaaaa Beatka
Producencie niektóre rozwiązania wymyślają naprawdę dla wygody, nie tylko dla kasy :D

Gość gość
wielkość gondol w wózkach jest podobna. Zobacz Anexa ma fajny kokosowy materacyk czego w innych nie znajdziesz no i ma dużą spacerówkę a przecież niej będziesz używać najdłużej:)

Gość Monika7888888
Super wózki są z polskiej firmy Tutek. Dwa miesiące temu kupiłam własnie wózek z tej firmy i super się go użytkuję. Wybrałam model Grander.

Gość gość
Zobacz sobie gondolkę w Anexie. Jest duża, fajnie zabudowana i ma kokosowy materacyk czego nie masz w innych wózkach. Sam wózek prowadzi się fajnie i ma dobrą regulowaną amortyzację więc warty przynajmniej obejrzenia:) polecam

Gość gość
Nie kupuj tak wielkiego i ciężkiego wózka jak roan marita. Teraz jest sporo ładnych i terenowych wózków:) obejrzyj Anexa Sporta na pewno cię przekona wykonaniem i wyglądem:)

Gość MarzenkaRegg
moj Vicco z adamexu jest też super fajny, zwrotny i całkiem lekki. Płynnie się nim jeździ nawet po nieutwardzonym podłożu, no i cena akurat na kieszeń młodej mamy :)