Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja siostra unika kontaktu z moja tesciową i tescowa ma zal o to ...

Polecane posty

Gość gość

moja tesciowa ma zal ,ze moja siostra unika kontaktu z nia...zawsze jak przyjezdza do mnie moja mama ,tata i brat to ona pyta gdzie siostra....i zdziwiona ,że nia ma szansy nawet blizej poznac mej siostry... siostra zauwazyla ,ze mam wredna tesciową i powiedziala mi ,że nie ma chęci jechac do nas do domu i spotykac sie z tą babą.... mieszkamy z tesciami i czesto zapraszalam siostre do nas ...ale ona nie chce do nas przyjezdzac..jak to rozwiązać? troche dziwna sprawa ,że jestem juz rok po slubie a moja tesciowa dalej nie miala okazji poznac mej siostry.. na slubie sie tylko widzialy ,ale moja siostra nie podeszla do niej i nie przywitala sie i o to tesciowa ma tez zal .. JAK BYSCIE PRZEMOWILY SIOSTRZE DO ROZUMU??TO NIE JEST DZIECKO ,BO MA JUZ 28 LAT..

Gość gość
Nie zmusisz nikogo do kontaktów z osobami których nie cierpi bo są wredne albo fałszywe. Wcale jej się nie dziwię ale jak widać ty jesteś osobą która właśnie fałszywie lizałaby każdemu dupę tylko żeby dobrze wypaść. Jej nie trzeba przemawiać do rozumu, ona ma go chyba nawet sporo więcej od ciebie i dlatego też nie ma zamiaru zadawać się z twoją teściową.

Gość gość
Twa siostra nie umie sie zachowac. Moja siorka traktuje moją tesciową jak drugą mamę W koncu jestesmy juz rodziną.

Gość gość
a po co chcesz siostre zmuszac?? nie chce to nie a Twoja tesciowa jest jakas psychiczna ze tak sie upomina o kontakt

Gość gość
ale jestescie dziwni. ja tez jestem synową i mam tesciową i moje rodzenstwo ma bliski kontakt z nią. wasze na pewno tez.

Gość gość
Nie nasze nie ma bliskiegp.kontsku z tesciowymi,sama jestes dziwna zyjavc w jakiejs komunie,gdzie kazdy z kazdym.

Gość gość
Już o tym pisałaś, autorko, daj nam i sobie spokój. I siostrze też.

Gość gość
jak taka wredna teściowa to po co u niej mieszkasz ?

Gość Masza i Medwed
Teściowa to nie rodzina i nikt nie musi z nią utrzymywać kontaktów. Ja też mam gdzieś teściową siostry, chociaż nie jest złą kobietą, ale skoro mam gdzieś szwagra i resztę jego rodzinki, to po co mam się z nią spoufalać. Lepiej niech od początku znają swoje miejsce, to potem nie będą za bardzo rozczarowani.