Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facetów pociągają słodkie idiotki

Polecane posty

Gość gość
Ja jestem słodka idiotka i jestem z tego dumna kocham dzieci i pichcic a to ze ktoś nazwie mnie "krowa rozplodowa " to mam gdzieś chce mieć 4 gowniaki i basta :3

Gość gość
19:00, podkreślam bo socjologia to typowo babski kierunek dla słodkich kretynek planujących bezrobocie bo inżynier na nie zarobi.

Gość gość
Nie bądź taka pewna ja jestem po języku włoskim i mam dobrą pracę w szkole językowej a mój brat matematyk jest na bezrobociu i dorabia na tartaku madralo

Gość gość
19:06 a czy praca to najwazniejsza rzecz w zyciu, w zyciu kobiety?

Gość gość
Temat zalozyla jakas sfrustrowana brzydka studentka politechniki (moze nawet jest to gość 18:34), ktora chciała złapać faceta na męskim kierunku studiów, ale nawet tam nikt na nia nie spojrzy :) :) :) :)

Gość gość
ja wygladam kobieco i czesto sie zachowuje jak slodka idiotka by zmylic facetow, a tak naprawde nie chce miec dzieci, niemowlaki mnie obrzydzaja i wkurzaja, faceci zreszta tez :D

Gość gość
Wydawało mi się że dla wszystkich to oczywiste że autorka tematu, gość 18:34 i ja to jedna ta sama osoba.

Gość gość
Gdyby ten kraj nie byl taki ograniczony, zwiazalabym sie z kobieta :)

Gość gość
True story.

Gość gość
hahah śmieję z tego "piszczą na widok pająków" hm. myślę że jest w tym sporo prawdy, ale wiem też, że inteligentny mężczyzna, który pragnie spędzić życie u boku inspirującej kobiety, z którą będzie o czym pogadać i z czego się śmiać, stawia jednak na inne zalety. Ja nie miałam szczęścia spotkać kogoś takiego, ale wiem, że to się zdarza. Kiedyś ktoś mi powiedział "ty będziesz mieć problem z mężczyznami, bo nikt nie chce mieć kobiety inteligentniejszej od siebie".

Gość gość
I to pochlebianie sobie ;) inne kobiety też sa inteligentne ale nie czują potrzeby robienia z siebie na siłę alfy i omegi , jesteś poprostu prozna

Gość gość
każdy człowiek jest próżny

Gość gość
Laska-autorka pisze tak nieprzyjemnym językiem i tak sie chamsko wyraża o dziewczynach, ze pewnie jej żaden "kolega" nie lubi, a co dopiero cos więcej ;/

Gość gość
No moi koledzy lubią mnie ale na więcej liczyć nie mogę, skoro ideałem każdego jest cycata, głupiutka, strojąca się blond lasia studiująca jakieś g****o na wydziale nauk społecznych. I jak można rozdeptywać pająki, przecież to słodkie, cudowne stworzenia, kiedyś sobie nawet myślałam żeby sobie jakieś kupić do terrarium.

Gość gość
Jestes femimistycznym babochlopem a takich coraz więcej