Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tyłek u dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego dla facetów tak ważny jest tyłek u dziewczyny? U faceta może też dla niektórych dziewczyn tyłek jest ważny, ale nawet w małej części nie tak jak u dziewczyny.

Gość gość
up

Gość gość
Nie zgadzam się. Cycki są dla chłopów ważniejsze, a piszę to będąc babą z naprawdę nietuzinkowym konkretnym du/pskiem.

Gość gość
dla jednych cycki dla drugich tyłek. Ale cycków facet nie ma, a dupę też ma, więc dlaczego tak kręcą ich dziewczyńskie tyłki?

Gość prawi 114
bo tyłek to część ciała , która jest najbardziej krągła i w dodatku na tej częsci ciała nigdy nie cierpi na przebarwienia tak jak na przyklad twarz . Jeszcze jest gładki jak pupa niemowlaka

Gość gość
prawi: ale nawet jak dziewczyna jest w spodniach to też się gapią na tyłek. Wtedy przecież nie widać koloru czy gładkości...

Gość prawi 114
w dodatku co ciekawe pośladki czasem mają nad sobą takie słodkie dołeczki albo rożnią się nieco kształtem takie wrazenie przynajmniej sprawiają gdy dziewczyna stoi albo gdy się wypnie .. także są to widoki ktorymi nie da się znudzić ..

Gość gość
Facet nie ma cycków? Wszyscy ludzie mają cycki przecież. A ci z nadwagą większe od niejednej babki.

Gość gość
ja jestem fanatykiem tyłeczków u dziewczyn, dlatego dla mnie dziewczyna to tylko w obcisłych spodniach, w spódniczce czy nawet mini to nie to samo.

Gość gość
dla mnie najbardziej fascynujące u dziewczyn jest to wcięcie w talii, zwłaszcza, gdy laska jest w ruchu.

Gość gość
Tyłek nie jest ważny u kobiet chyba że u zboków

Gość prawi 114
Gdy byłem mały i pierwszy raz widziałem nagi wielki tyłek mojej starszej kuzynki to zaczęło mi odbijać przez pół dnia Wiec ja myśle , że to co pamiętamy z dziecinstwa pozostaje w pamięci w życiu dorosłym.. Może gdybym nigdy nie widział w dzieciństwie ``solidnego zadka `` to i nie zwracałbym takiej uwagi na tę częśc ciała w pozniejszym okresie. A tak to sie za mną ciągnie . i przez to d**y zawsze były przed piersiami http://www.fotosik.pl/zdjecie/46646891fe1066c1

Gość gość
Nie wiem jak mozna sie jarać tyłkiem przecież to wygląda obrzydliwe i słuzy jedynie do srania fuuj

Gość prawi 114
ja podziwiam facetów , którym wystarczą obojczyki albo nogi czy usta kobiety Może jestem zbyt wymagający? Na mnie to nie działa !! Lubie coś solidnego !!

Gość gość
Pomyśl o wszystkich pozycjach od tyłu.