Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciezko mi bo musze sie przelamac i rozstac po 8 latach

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy zareczeni, ale ja po porstu widze, ze juz mu nie zalezy tak bardzo, ze jest ze mna bo jest, bo moze chce sie ustatkowac, ale ta milosc juz chyba uleciala... bede sie czula bez niego samotna i nie wiem jak sobie z tym dam rade, ale on mnie olewa, teraz od prawie 2 dni sie nie odzywa, poza tym nie ma od jakichs 3 miesiecy ochoty na seks i to jest jakies wymuszone, nie wiem czemu, czy juz mu sie nie podobam... Najgorsze, ze czuje, ze on nawet nie bedzie o mnie walczyl

Gość gość
Może jest przemęczony pracą i dlatego nie ma ochoty na seks. A Ty od razu lecisz z tekstem, że przestałaś mu się podobać.

Gość gość
8 lat ? Rutyna.

Gość gość
autorko obawiam się raczej że to z braku laku

Gość gość
No przeciez juz bylas gotowa zeby z nim zerwac. Jeszcze tego nie zrobilas? Szkoda ci 8 lat, a nie szkoda ci znarnowac reszty zycia przy kims kto cie nie kocha? Kto pisze z innymi dizewczynami, a ciebie traktuje jak sluzaca?

Gość gość
Tak, wiem ze mialam z nim zerwac juz wczesniej, ale jakos to odkladam w czasie... Jednak wiem, ze bde chba musiala. Kurcze wiosna idzie, a teraz rozstanie :(

Gość gość
ja rozstalam sie po 6 latach i teraz wisona sie zaczyna i tak bym chiala zakochac się na nowo!:-)

Gość gość
Ile tematow o tym jeszcze zalozysz?

Gość gość
Ona go nie zostawi skoro nadal tego nie zrobila Mimo jego zachowania. Bedzie sie pewnie tylko uzalac na forum a on ma na nia wy...be skoro sie nie odzywa, pewnie z Inna panienka pisze.

Gość gość
Jak przez 8 lat nie wywalczył to daj mu spokój, już się chłopina nawalczył, nawet druga światowa tyle nie trwała :classic_cool: ...szukaj nowego walczyciela co by ci dogadzał

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on naprawdę czuje , co mysli, czy będzie o Ciebie walczył, napisz do moejej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl