Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Druga ciąża, poród wcześniej czy później.

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. W pierwszej ciąży urodziłam 4 dni po terminie synka, a teraz w drugiej z corkatak się zastanawiam czy też przenoszę parę dni czy urodzenia wcześniej. Zostało mi 1,5 miesiąca. Jak to u was było?

Gość gość
Loteria.

Gość gość
Podłączam się do pytania. Pierwsze dziecko urodziłam dokładnie w terminie, a teraz zostały mi 4 tygodnie i jestem ciekawa jak będzie. Piszcie babeczki!

Gość gość
moja mama urodzila brata wczesniej a mnie druga po terminie. tez rodze niedlugo, pierwsze dziecko urodzilam 3 dni przed planowana data a teraz nie mam zamiaru spekulować czy urodze przed czy po bo to glupie. i co ci to da ze ci napisza obce baby jak rodzily? bez sensu

Gość gość
Skoro bez sensu, to po co odpisałaś? Nic to nie da, ale może np. przynieść nadzieję na scenariusz, który sobie autorka wymarzyla. Mój lekarz uważa, że często drugi poród jest mniej więcej w 'tym samym czasie' co pierwszy

Gość gość
23:30 zwyczajnie chciałabym wiedzieć jak to statystycznie się przedstawia. Nie widzę nic złego w tym pytaniu i jest ono skierowane do mam które rodziły juz drugie.

Gość gość
Moja bratowa urodziła pierwsze i drugie dziecko 10 dni przed terminem. Ja też pierwsze dziecko urodziłam 10/dni przed terminem, a drugiego nie planuję.

Gość gość
ja dwójkę moich dzieci rodziłam tak samo, dokładnie 2 tygodnie przed terminem

Gość gość
Up