Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo mnie dziwi jak ludzie się ze sobą dogadują

Polecane posty

Gość gość

że potrafią wytrzymywać latami i wybaczać sobie różne sprawy, i przymykać oko na zdrady i inen kwestie. Ja nie potrafię.

Gość gość
ktoś wie?

Gość gość
jak ludzie potrafia sie dogadywać ze soba, ze wytrzymuja ze soba po 20 lat, bo dla mnie to jest awykonalne?

Gość gość
nie rozumiem jak mozna w kolko wybaczac to ze ktos w kolko robi to samo, czyli klamie, wkurza, zdradza albo inne uciazliwości. a ludzie jak gdyby nigdy nic rozmawiaja, wybaczaja, robia to samo i dalej trwaja, znaczy użeraja sie. ja nie umiem tak

Gość gość
Wystarczy, że się kochają. Tak naprawdę, bez ściemy. Wtedy właśnie potrafi się przebaczać i wspólnie pokonywać różne trudności. Co to za miłość, którą powala pierwszy, większy problem?

Gość gość
serio? facet kocha zone, leci do innej mlodszej i dotyka ja, a potem wraca do zony, a ona mu wybacza bo go kocha. albo zona klamie ciagle i kupuje rozne ubrania, maz mowi, zeby nie kupowala tyle, a ona leci i kupuje znowu i ukrywa te rzeczy i kupuje i kupuje, wmawiajac mu , ze nie i ze pieniadze poszły na cos innego. albo oklamuja siebie ciagle, co innego mowia, robia i mysla. I potem wystarczy powiedziec: kocham i to wszystko zalatwia?

Gość gość
11:45 Nie mówimy o takich patologicznych przypadkach.

Gość gość
ale to nie jest wcale patologiczny przypadek, większosc ludzi tak postepuje i dalej sa razem i wygladaja na gołabeczki zakochane. wystarczy powiedziec kocham i to wszystko zalatwia? masakra :O

Gość gość
bo związki to sztuka ściemy :D

Gość gość
do tego wyzej: chyba masz racje

Gość gość
Bo dopóki jest tylko trochę źle, to się dalej trwa w takim małżeństwie z różnych powodów, a przede wszystkim dla dzieci, kredytów, braku lokum, niskich dochodów itp.

Gość gość
Nawet jak ciagle jest zle to glupie kobiety bez honoru tkwia w tych zwiazkach bo ,,ja go kocham"- jedyny argument. Albo boja sie ze juz nikt ich nie zechce, tym bardziej z dzieckiem. Czasem warto zaryzykowac...ale ich sprawa, niech sie dalej mecza z facetami ktorzy ich nie szanuja, zdradzaja, oszukuja. Juz lepiej byc sama niz znosic patoligiczny zwiazek latami. Masochistki.