Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dziecko jest zapisywane z zalozenia do grupy bez integracji w przedszkolu?

Polecane posty

Gość gość
13:32 Nie, nie dlatego, ale dlatego, ze mnie wyzywa od wscibskich bab, wrednych, ze zarzuca mi nieuczciwosc i ze bede sie wysmiewac. Oskarza mnie i uzywa w stos.do mnie obrazliwych slow. Oczywiscie ze komentarze moga byc rozne, ale jezeli ktos odpowiada w sposob chamski to nic go nie usprawieldiwia. I gdzie ja wyzywam te osoby? Jedyne co bylo malo kulturalne to "inteligencja malego zwierzatka: ale to byla odpowiedz na czyjes kalumnie i jad wylewany w moim kierunku, pisanie o mnie "wscibska", "wredna baba". To jest kultura? po prsotu odpowiadam tak, jak ktos chce bym odpowiadala, jego jezykiem, inny to nie wiem czy zrozumie, skoro sama zaczyna bluzgi. Aha i piszemy"wsciBska" a nie "wsci/P/ska"...zajrzyj do slownika, od razu wiedzialam na jakim jestes poziomie skoro mnie wyzywasz za nic, ale twoje bledy w pisowni tylko utwierdzily mnie w przekonaniu ze z nikim obytym nie mam do czynienia :/

Gość gość
I nie wiem jak mozna byc tak ograniczona by najp[ierw kogos oskarzac, pisac o nim zle, ze jest wredna i ze cieszy sie z czyjegos nieszczescia :| A potem dziwic sie, ze ktos sie wkurzyl...Masakra, moze ty taka jestes ze cieszysz sie z czyjegos bolu i problemu, ale ja na pewno nie :| Sadzisz innych wg siebie widocznie.

Gość gość
dlatego napisałam wśc****a bo poprawną odpowiedz gwiazdkowano

Gość gość
dlatego napisałam wsciP/ska bo poprawna odpowiedz gwiazdkowano

Gość gość
no ok.macie racje pójdei zapytam wprost , czy naprawde posłała dziecko do tego przedszkola do grupy integracyjnej .

Gość gość
15:12 dzieki za podszyw pode mnie ;) Poza tym Twoj wpis super oddaje nature niektorych kafeterianek, tzn. super wysmiewa :) Nie wiem czego one oczekuja, ze zamiast na anonimowym forum pojde i spytam szwageirke "Sluchaj Kasiu, twoj synek dostal orzeczenie z poradni skoro bedzie w grupie integracyjnej? " :/

Gość gość
autorka ok zapytałam i rzeczywiście jej syn jest ułomny :( to dlatego robią taka tajemnice z tego przedszkola .

Gość gość
17:16 przestan sie juz podszywac :D acz fajna bede robisz z kafe kur :D

Gość gość
beke* :)

Gość gość
Niektórzy celowo zapisują dzieci do takich oddziałów. Bo jest więcej opiekunek więc i lepsza opieka, dzieci uczą się wrażliwości przez przebywanie z niepełnosprawnymi kolegami itp. Nie wiem czemu od razu zakładasz że dziecko ma "problem" jeśli jest do takiego oddziału zapisane.

Gość gość
17:49 Dlatego tak mysle ze ma problem, ze boi sie dzieci, nie toleruje ich, bywa agresywny w stosunku do dzieci ktore widzi niepierwszy juz raz (kuzynka, kuzyn). Moczyl sie na widok dzieci swego czasu, ze stresu.

Gość gość
Nie musi być chory czy mieć orzeczenia. Możliwe że jeśli jest taki nieufny wobec dzieci (a to może tylko kwestia charakteru) to uznali że lepiej mu będzie w grupie gdzie jest więcej opiekunek, do tego potrafiących sobie radzić z mało integrującymi się maluchami. Niepotrzebnie robisz nieprzyjemną atmosferę w rodzinie takim dociekaniem, jakie to ma znaczenie.

Gość gość
Nie rozumiesz? WLasnie ja nie robie zadnej zlej atmosfery bo ja nie dociekam u nikogo w rodzinie. Przeciez ten temat jest wlasnie zalozony po to by nie dociekac w rodzinie, tylko zapytac ludzi siedzacych w temacie a niebedacych rodzina moja. Masakra jak niektorzy tu nic nie kumaja i odsadzaja innych od czci i wiary na potege.

Gość gość
No to mialas juz wytłumaczone kilka razy . Co jeszcze chcesz?