Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UrszulaMachrok

serwis honda warszawa

Polecane posty

Gość UrszulaMachrok

Witam moje Panie :) Mam do Was pytanie czy może same odstawiacie auta do mechanika ? Chciałam poradzić się Was co do serwisu Hondy gdzie zrobią mi sprzęgło dobrze i nie naciągną ? :)

Gość BeciaK99
Jeżeli chcesz autoryzowany serwis wtedy ja polecam HondaPlaza , jeden z najlepszych w Warszawie. Mechanicy i wyposażenie konkret. Cała naprawa jest monitorowana od początku do końca, więc możesz zobaczyć wszystko na zdjęciach ;)

Gość NocikBik
No przy nowych autach na prawdę lepiej zrobić to w autoryzowanym serwisie. HondaPlaza istnieje już ponad dekadę i na prawdę jest to miejsce godne polecenia. Nigdy chałtury nie robią.

Gość CzarekMajek
Nie pozostaje mi nic innego jak też poprzeć osoby powyżej. Jeżeli to jest stosunkowo nowe auto jak na nasze warunki powinnaś pojechać do nich bo zrobią Ci wszystko z należytą dokładnością i dobrym czasie.

Gość SerafinWcz
HondaPlaza już na rynku jest ponad dekadę także tutaj nie ma przypadku, a jakość wykonywanych napraw zawsze wysoka, a do tego monitorowana od początku do końca.

Gość ŁucjaSaridz
Mogę poprzeć opinie moich poprzedników. HondaPlaza to jedno z najlepszych miejsc jeżeli chodzi o Hondy nie tylko w Warszawie ale też kraju, w końcu maja również największy ich salon motocyklowy, magazyn części na miejscu i świetnie zorganizowany serwis. Tutaj już możesz być pewny że naprawa będzie wykonana poprawnie w dobrej cenie.