Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Anggg

O co jej chodzi?

Polecane posty

Gość Anggg

Hej. Piszę na forum bo mam nadzieje że któraś z Was chociaż trochę mi pomoże. Chodzi o matkę mojego narzeczonego. Razem jesteśmy 5 lat. Od samego początku jego mama obrażała mnie i obgadywała. Cały czas robiła to żebym się nie dowiedziała. Na spotkaniach rodzinnych mojego narzeczonego gdy tylko wyszliśmy zaczynała gadać o mnie na głos. Myślała ze się nie dowiem ale później jedna osoba z jego rodziny powiedziała mi o tym. I tak było przez te 5 lat. Z różnych stron słyszałam te informacje. Nawet zaczęła krytykować moich rodziców i uznała ze my zebraliśmy jej syna bo większość czasu woli spędzać u mnie. Było tak dlatego ze tak się zachowywala. Dwa lata temu przeprowadziliśmy się do innego miasta wiec teoretycznie mogłam sobie to poukładać i zapomnieć ale cały czas ktoś informował mnie i ostrzegał przed nią . Któregoś dnia nie wytrzymałam i porozmiawialam z nią. Zapytałam dlaczego tak o mnie mysli. Ona dostała jakiegoś szalu i zaczęła krzyczeć ze ja kłamie,ze wszyscy klamią i tak dalej... Skończyło się tak ze mój narzeczony powiedział ze nie będzie z nią rozmawiał dopóki mnie nie przeprosi i nie zrozumie co zrobiła. Wcześniejsze rozmowy na spokojnie nie pomagały. I tak żyjemy do tego czasu już kilka miesięcy bez kontaktu. Mojego narzeczonego to męczy bo to jednak matka i chce coś z tym zrobić ale nie wie co. Jej na żadnych relacjach nie zależy. Rozumiem co czuje i bardzo jest mi go żal w tej sytuacji. Ja nie wyobrażam sobie rozmawiać i spotykać się z nią normalnie. Jest dla mnie bardzo tokstczną i kłamliwą osobą. Nie wiem co mam w tej sytuacji zrobić. ;/ Może ktoś z was byłby w stanie mi pomóc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować