Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd miałyście pieniądzę na nowy wózek?

Polecane posty

Gość gość
Pierwszy wózek był za ponad 2 tys. Sama go sfinansowalam za część mojej premii. teraz kupiliśmy używany ale ten wózek Nowy kosztuje prawie 6 tys wiec wydatek 2500 był rozsądna decyJa jak na wózek bliźniaczy. A pieniądze normalnie pensjiw tylko tym razem męża.

Gość gość
Wychodzi ze nowy to kupują dziadkowie a wszyscy rodzice używany. A ja uważam że cudownie było wybierać Nowy wózek odstaprzedalismy go prawie za połowę po 3 lata z uzywania. Gdyby wszyscy tak myśleli to auta nowego też się nieopaca bo traci na wartości a jakoś na ulicach pełni samochód z salonu.

Gość gość
Ukradłam teściowej

Gość gość
Z konta. Nie rozumiem jak można nie mieć oszczędności,przejadacie? Trwonicie kasę?

Gość gość
Dostałam w prezencie od mojej mamy :)

Gość gość
Nie wszyscy rodzice kupują używany, bo ja nie. Nie kupiłabym używanego wózka za np.2000 , bo kosztował 3000. Ja lubię mieć wszystko nowe i wybrałabym nowy za 2000. Kupując nie myślę o tym, że kiedyś go sprzedam. Sprzeda się to sprzeda, nie to wystawię koło śmietnika. Tak zrobiłam z całkiem fajną spacerówką. Tak robię z ciuchami. Wy ludzie macie obsesję sprzedawania. Pieniądze skąd? Z konta wezmę. Nigdy nie żyjemy od-do, staramy się zawsze mieć coś odłożone.

Gość gość
Jestem w początkowej ciąży, na temat wozka jakos jeszcze bardzo mnie nie trapi. 2 tys. na wózek to nie są dla mnie duże pieniądze. Oboje pracujemy, dobrze zarabiamy wiec to tylko fragment naszych wypłat, a przeciez mamy tez oszczednosci. Mimo wszystko nie wiem czy kupię nowy.

Gość gość
Od razu po slubie zalozylismy konto oszczednosciowe, na ktore odkladalismy co miesiąc pieniądze. Syn urodzil sie po 3 latach, mielismy pieniadze na cala wyprawkę. Wszystko oprócz lozeczka kupilismy sami, dziadkowie bardzo chcieli cos wnukowi sprezentowac wiec wlasnie na lozeczko sie zrzucili. Do dzis odkladamy kasę na to konto, i ostatmi np wzielismy z niego na nowy rowerek dla syna.

Gość Ulkamarenik
Ja będąc w ciąży bardzo sie zdziwiłam, jak sie dowiedziałam, że wózek tyle kosztuje... A wiadomo, że dziecko to jeszcze inne duże wydatki. Na wózek udało nam się wziąć małą pożyczkę w Feniko. Na szczęscie mieliśmy 4 miesiące na spłatę, to się ładnie rozłożyło i bardzo tego nie odczuliśmy

Gość gość
Ja tam prowidenta biere i kupie aneksa

Gość gość
Zarobiliśmy ? Stać nas na nowy samochód to na nowe wózki dla dzieci tez.

Gość gość
Z pensji: kosztował 4500 zł, jedziło w nim dwoje dzieci ( 2013, 2015). potem sprzedałam za 1900 zł . Pozdrawiam :)

Gość gość
Ja wybrałam wózek dla dziecka z Polskiej firmy tutek. Od zawsze wierzyłam w Polskie firmy w ich rzetelność i trwałość i dla tego tym razem się nie pomyliłam i jestem zadowolona.

Gość gość
Też nie kupowałam najdroższego skoro amelis hugo kosztuję połowę tego co drogi wózek a wygląda co najmniej tak samo atrakcyjnie, kosztował niecałe 2tys więc akuracik jedna moja wypłata na niego poszła, nie widzę sensu zadłużania się i kupowania drogiego wózka

Gość gość
Nie kupowałam nowego. Byłoby mnie stać, ale wolę te pieniądze wydać na coś innego. Od początku ciąży wiedzialam8, jaki wózek chcę. Kupiłam już w 4miesiacu, bo trafiła się okazja. 2w1 za 800, stan idealny. Nowy 3900. Dokupilam fotelik. Używam go już prawie rok i jestem bardzo zadowolona z wyboru. Emnaljunga.

Gość gość
jak to skąd, z 500+, jak idioci mi dają to fajnie