Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trwałe loki

Polecane posty

Gość gość

Witam, marzę o kręconych włosach od lat. Jestem podobna do mamy, ma naturalne kręcone włosy i kiedy tak je nosiła- była piękna. Wiem, że bardzo pasują mi do kształtu twarzy, swego czasu miałam naturalne fale mniej więcej od żuchwy w dół- nie wyglądało to dość dobrze, gdy zaczęłam farbować- loki zniknęły. Wiem, że loki dodają oryginalności i fajnego efektu retro i naprawdę do mnie pasują. Marzę o kolorze i lokach Julii Roberts z Pretty Women. Mam parę pytań: 1. Jak to wygląda cenowo? 2. Po czym poznam, że zabieg jest wykonywany profesjonalnie? 3. Czy można wybrać sobie styl loków, czy trwała to po prostu trwała i koniec? 4. Ile utrzymuje się efekt i czy włosy naprawdę są mega zniszczone (i czy przy lokach to widac) Dziękuję bardzo

Gość gość
Na Twoim miejscu zrobiłabym sobie raczej trwałą typu Headlines . Nie niszczy i nie wysusza włosów a utrzymuje się dość długo. Ja też mam włosy z tych co kiedyś się kręciły ale po farbach się rozprostowały i robię własnie Headlines i na moich włosach utrzymuje sie nawet do 6 miesięcy . Cenowo na moich włosach (mam do ramion ) płacę 150 zł . Włosy po tej trwałej tak wyglądają : http://www.salonvenus.com.pl/foto/wlosy1.jpg