Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaraz trzydziestka

Wyznawanie miłości po pijaku

Polecane posty

Gość Zaraz trzydziestka

Witam, wczoraj mój były wyznał mi miłość po pijaku. Powiedział, że jestem miłością jego życia, klekając prosił o powrót i rękę oraz żebym wyjechała z nim do miasta gdzie mieszka i wiele wiele innych rzeczy. Nie jesteśmy razem 2 lata, nie mieliśmy raczej kontaktu, ja zostawiłam go, bo on mnie nie słuchał, zaniedbywał , był tylko on itp itd. Ja właśnie odeszłam od agresywnego partnera i jestem w ciąży, dosyć zaawansowanej 6 miesięcznej i on o tym wie. Byłemu to niby nie przeszkadzało, on mówił nawet , że mojego pryszcza kocha... Tak rozmawialiśmy w aucie przez 2h, mówiłam mu żeby się wstrzymał aż wytrzezwieje itd. W końcu udało mi się go przekonać. Na drugi dzień się widzieliśmy i nie mogłam w to uwierzyć, ale przeprosił mnie za wszystko mówił, że praktycznie nic nie pamięta. Ja mu opowiedziałam wszystko, on chował głowę w ręce i przepraszał. Powiedział, że czuje coś do mnie dalej, ale ze mnie raczej nie kocha. Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć, bo cały czas próbował mnie dotykać, muskal po nodze. Nawet był w koszulce która mu sprezentowałam, przyznał się, że zdjęć w domu ze mną nie usuwał z ramek. Nie rozumiem dwóch sprzecznych informacji. Powiedział, że dalej jest zły na mnie trochę, ze go rzuciłam. W takiej sytuacji jeszcze nigdy nie byłam. Myślałam o nim nie powiem, nawet poczułam się cudownie jak mi to wszystko wyznawał, a potem jak policzek... co to miało być

Gość gość
Powinnaś zjeść jego gó\wno i zdechnąć. On powinien nasrać na twój grób i twojego bękarta. Szmato tępa.

Gość Zaraz trzydziestka
Zrobię to zaraz po tobie

Gość gość
pokazać ci jak się wiąże pętlę wisielczą dzi\wko? Powieś się i zrób miejsce innym na ziemi ty żywe gó\wno!!!

Gość Zaraz trzydziestka
Lada moment po tobie :)

Gość Panienka iskierka
"gość" skąd w Tobie tyle nienawiści? Dziewczyna tylko zapytała/wyzalila się... Droga autorki, niemożliwe, że on do Ciebie nic nie czuję. Może i faktycznie chciałby z tobą znowu być i może dalej cię kocha, ale sprawa dziecka go przerasta? Może za bardzo go zraniłaś. Cóż czas pokaże. Głowa do góry

Gość gość
Hoho, to popłynął ziomek. Pewnie by coś chcial, ale zaciazylas