Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet nie slucha mnie

Polecane posty

Gość gość

Cześć cześć wszystkim. Chciałam się Was poradzić dziewczyny bo już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Kochając się że swoim chłopakiem w trakcie dość fajnego na samym początku seksu zaczęłam odczuwać dyskomfort. Poowiedziałam to mojemu żeby przestał bo troszkę boli na chwilę a on odpowiedział że jeszcze chwilę itp itd i w sumie nie protestowalam. Zapytałam go po czemu nie przestał z ciekawości a on ze mu było tak dobrze jak ciężko mu było przestać itp czy to jest wytlumavzenie?

Gość gość
zachował sie jak prostak, miał w du/pie co Ty czujesz, dążył tylko do zaspokojenia siebie. współczuję

Gość gość
Ale ja nie powiedziałam tego zdecydowanie tylko z pełnym spokojem w stylu " przestan bo mnie troszke boli " wiem że większość dziewczyn o takie coś by zrobiła awanturę albo zerwała a mnie to nie przeszkadza bo rozumiem że może mu było ciężko przestać a mnie tak znowu nie bolało tak to bym pewnie krzyknęła i by przestał eh nie wiem co o tym myśleć. Pewni3 znów wyolbrzymiam.

Gość gość
Mnie się wydaje że faktycznie wyolbrzymiasz. Jakby tak każdy robił to większość zbliżen kończyła by się kłótnia