Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość623

Dziewica, petting i ciąża

Polecane posty

Gość gość623

Witajcie. Zacznę od tego, że jestem młodą osobą, która jest ze swoim chłopakiem od niedawna. Ostatnio uprawialiśmy petting. Oboje byliśmy w ubraniach, nie było bezpośredniego kontaktu narządów płciowych. On jednak doszedł. Wiem, że rozsmarowałam spermę po jego brzuchu i na tym się kończy. Nie pamiętam czy potem dotknęłam się nieumytą ręką w miejscu intymnym. Do wszystkiego doszło około 10 dni temu. Dzisiaj rano mnie zemdliło, zaczęło mi się kręcić w głowie i ogólnie źle się poczułam. Czytałam trochę o pettingu - wiem że jest szansa (mała, ale istnieje) na zajście w ciąże mimo że jestem dziewicą. Te objawy mogą też być spowodowane zbliżającym się okresem (później bolało mnie podbrzusze). Dla świętego spokoju kupiłam test ciążowy, który dał wynik negatywny. Boję się jednak, że to nie jest wystarczające zapewnienie. Co powinnam zrobić? Do okresu mam jakoś tydzień ale tak bardzo się stresuję, że wiem, że może się opóźnić. Powtórzyć test za około 2-3 tygodnie? Jest możliwość że jestem w ciąży mimo wyniku negatywnego oraz zwyczajnej formy pettingu bez stosunku płciowego? Proszę o szybkie i rzetelne odpowiedzi.

Gość gość
Trzeba było nie uprawiać pettingu. Czy on jest twoim mężem, że mu freda targałaś? no właśnie...