Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minodonka

Samotna matka

Polecane posty

Gość Minodonka

Czy udało się komu kolwiek tutaj stworzyć nowy szczęśliwy związek mając dziecko z poprzedniego związku?

Gość gość
Ja jestem sama od 12 lat..odkąd urodziłam dziecko :D więc marne pocieszenie ale powiem ci że nie szukam,facet mi nie jest do niczego potrzebny :P

Gość gość
A czym se radzisz jak ci sie zachce?:-P

Gość Minodonka
Jesteś sama z wyboru? Czy po prostu masz dosyć facetów? Miałaś jakieś próby związków po urodzeniu?

Gość wypierdek
dziewczyny , dla mnie to jest jakaś ZGROZA, MAKABRA , horror , gdy kobieta z małym dzieckiem poszukuje SPONSORA dla siebie i dla dziecka ale jak widzę kobiety samotne z dzieckiem coraz częściej znajdują tak zwanych 'zastępczych' tatusiów dla nie swojego dziecka i z tego związku wychodzi prawdziwy HORROR ! kobieta zaczyna ufać facetowi , że pokocha kobietę z dzieckiem ale dla faceta to dziecko jest jak 'OBCE' i bez żadnych sentymentów to dziecko jest traktowane jako PRZEDMIOT, jak lalka , którą można rzucić o ścianę albo na kant drzwi i facet nie ma żadnych emocji rzucając dzieckiem o futrynę ! jakieś obce dziecko przeszkadza w czasie gry komputerowej, płacze, marudzi , chce się wysikać albo już się odlała , więc koniec z marudzeniem i płaczem dziecka , rzut o ścianę albo w futrynę dzieckiem i koniec tematu ! a dlaczego kobieta z dzieckiem szuka związku z debilem , który sam nadal jest dzieckiem , pozostawiam do przemyślenia tego linku ! http://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/poznan/pogrzeb-2-letniej-lilianny-w-szydlowie-bliscy-pozegnali-dziewczynke/z3n3spb

Gość gość
A co powiesz jak sam "tatuś" dziecka jest agresywny w stosunku do matki dziecka, to myślisz , że potem nie będzie? Nie jest tak, że każda szuka sponsora, tylko najzwyczajniej miłości...

Gość gość
Ja długo miałam depresje po porodzie która trwała kilka lat. Potem zawierałam takie znajomości które nie kończyły się związkiem. Każdy chciał mnie tylko do sexu.Często słysze jak ludzie nie dowierzają że jestem tyle lat sama.Że niby ładna,zaradna. Ale ja wychodze z założenia że jak mam być z byle kim to wole zostać sama. A dogadzam sobie lepiej niż poprzednicy z którymi się kiedyś umawiałam.

Gość gość
prostytucko-łajdacka mentalność polek powoduje , że nieświadome dają się za remizą zapłodnić byle komu byle by stał ...do niej , zachodzą w ciąże a potem krzywdzą dziecko, które do prawidłowego rozwoju potrzebuje również ojca a nie tabun wujków-sponsorów. kurewskie polki.

Gość gość
Wypierdek wypiertalaj stąd jak jesteś taki ograniczony. Nie każda samotna matka szuka sponsora, bo sama potrafi zarobić a na dziecko są jeszcze alimenty. Myślę że mądra matka szuka mężczyzny przede wszystkim do utworzeniw pełnej rodziny..

Gość gość
U mnie nie było problemu , znalazłam kogoś kogo pokochałam i dziecko nie wadzilo, jest tylko na moim utrzymaniu, nie chce nic od chłopaka.

Gość Natyyy
nie. pociesze Cie. Mam corke z pierwszego zwiazku, zwiazalam sie z innym facetem, z ktorym mam syna. W styczniu mnie zostawil po 3 latach dla 20 latki. Sadze, ze to niemozliwe w dzisiejszych czasach. Ty masz jeszcze jedno dziecko, to moze Ci sie uda, ja juz np przy dwojce i z dwoma innymi nie widze tego. Zalosne, ale prawdziwe.

Gość gość
zastanawiam się po co facetowi normalnemu ustawionemu kobieta na stałe z dzieckiem? panna bez zakrętów życiowych i zobowiazan. bez ew. fiksacji po nieudanym zwiazku ...

Gość gość
Tak samo kobiety nie powinny się wiązać z alimenciarzami bo to najgorsze dno

Gość gość
Z jednej strony wypierdek, to ewidentnie debil, śladu inteligencji pozbawiony :P. Z drugiej strony... To nie jest takie proste. Dziecko to obowiązek i koszt. Wiążąc się z samotną kobietą, mężczyzna bierze na siebie odpowiedzialność za nią. W razie choroby, wypadku, utraty pracy będzie ją finansowo i moralnie wspierał. W normalnym związku działa to w dwie strony. Wiążąc się z samotną matką, mężczyzna bierze na siebie odpowiedzialność, za tą kobietę i za jej dziecko. Nie może oddzielić jednego od drugiego. Dziecko nie może zapewnić mu wsparcia w przypadku choroby, wypadku, utraty pracy. Również dla matki, dziecko zawsze będzie ważniejsze od takiego mężczyzny. Podsumowując: mężczyzna wiążący się z samotną matką, wchodzi w związek, w którym bierze na siebie mnóstwo zobowiązań do końca życia i małe szanse na uzyskanie pomocy w przypadku doświadczenia jakiegoś poważnego nieszczęścia. Jeżeli lubi i stać go na to, to jest to jego wybór.

Gość gość
dla matki z dzieckiem tylko rozwodnik z dzieckiem

Gość gośćBartek
dobrze sytuowany kawaler powinien się związać z panną, swieżą a nie rozepchaną po dziecku z rozstępami , moralnie skrzywioną porównującą go do poprzednika. jak ktoś wyżej napisał z fiksacjami nabytymi ze złych doświadczeń. po co ma się męczyć. co innego wdowa choć młoda wdowa za mąż wyjść gotowa to rzadkość. desperaci z penisem po prośbie się wiążą z samotnymi matkami, tacy by wsadzać pójdą na wszystko. hahahaha

Gość gość
gośćBartek dziś A ty wsadzasz tylko swojej kozie :P, a ona daje ci za wiązkę siana :P.

Gość gośćBartek
wkurfiłem niedopchaną z bachorem kurfinkię hahahahaha prawdą....

Gość gośćBartek
owszem dopuszczalne a nawet wskazane jest czasem gdzie za przystankiem PKSu wyłomotać taką samotną matkę ale , żeby zaraz się wiązać i ... płacić za ło9motanie takiej co to to nie. jedyna korzyść , że lużna i żołędzi nie zatrze się... hahahaha

Gość gość359
Natyyy dziś raz zły wybór, zdarza się, ale dwa razy to jest historia złych decyzji nie dopszczalna, błędnie wybierasz facetów kilkakrotnie i nie wiesz nawet dlaczego, przykre. I co teraz planujesz robić? Jak dzieciom niewinnym niczego wytłumaczysz dlaczego ojców nie mają w domu? A może to twoja wina że odchodzą, coś tu nie gra..., bo jak można dać się dwa razy zapłodnić dwóm debilom pod rząd, troche trudne do pojęcia

Gość gość
prawdziwa Europejka to samotna matka z in vitro

Gość gość
Ja jestem sama od kilkunastu lat. Początkowo nie miałam czasu na facetów, bo jak tu się umówić na randkę, skoro w domu jest małe dziecko? Teraz syn jest starszy, mam czas, ale nie chcę już poznać nikogo. Wiem, że nie potrafiłabym juz zaufać żadnemu mężczyźnie. Gdyby taki związek był możliwy, to chciałabym przyjaciela np. idziemy razem do kina, jedziemy razem na wycieczkę. Poza tym syn potrzebuje ojca, więc miałby kontakt z mężczyzną. Ale to tylko takie moje marzenie. :(

Gość gość
przynajmniej baterie do wibratora tanie są

Gość gość
Płacić i chować nie swoje geny? Jaki w tym sens? Z punktu widzenia biologii to strzał we własną stopę.

Gość Artur303030030330
Zawsze mozesz poszukac bezplodnego faceta. Ja przez jakis czas mialem takie podejrzenie co do siebie ale po badaniu wyszlo, ze jednak wszystko w porzadku :) W tym czasie nie raz bralem pod uwage, ze jak mi z tego powodu nie wyjdzie z zona to bede szukal samotnej matki. Dzieci bardzo lubie, wiec mysle ze bym potrafil sie zaopiekowac nia i jej dzieciakami.

Gość gość kobieta winna i niewinna
Drodzy forumowicze, a ja wam powiem , że da się i to ze swoim byłym partnerem. Wystarczy miłość i determinacja. Fakt bywa trudno, ale teraz planujemy dziecko z naszych wspólnych genów, że tak powiem. Ślub planujemy. Mieszkamy razem z moim bąbelkiem i wystarczy chęci z dwóch stron po prostu.

Gość gość
gość dziś ...Początkowo nie miałam czasu na facetów, bo jak tu się umówić na randkę, skoro w domu jest małe dziecko?... x Jakiś czas temu dałem ogłosiłem publicznie chęć poznania kobiety w celu bycia razem na stałe. Jedna z odpowiadających pań, przyznała się do trójki dzieci w wieku przedszkolno/szkolnym. Pisała coś o swojej niezbyt ambitnej pracy i twierdziła, że ma jeszcze czas na wolontariat :P. Ty po prostu nie jesteś tak genialna, jak ona :P.

Gość gość
gośćBartek dziś ...wkurfiłem niedopchaną z bachorem ... x Nikogo nie wku_wiłeś, bo małpa z ZOO nie może wku_wić człowieka :P. Gdyby tak się stało, to musiałby zniżyć się do jej poziomu (w twoim przypadku zjechać na poziom 3000 :P ). x Jestem mężczyzną, który stał przed takim wyborem, więc wiem o czym piszę :). A ty wracaj do swojej kozy :P, bo na żadną ŻYWĄ kobietę :P, szansy nie masz :D i bardzo dobrze :).

Gość gość
I jakiego wyboru dokonałeś gościu?

Gość gość
gość dziś Kobiety w moim wieku mają już dorosłe dzieci :).