Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Minodonka

Samotna matka

Polecane posty

Go艣膰 Minodonka

Czy uda艂o si臋 komu kolwiek tutaj stworzy膰 nowy szcz臋艣liwy zwi膮zek maj膮c dziecko z poprzedniego zwi膮zku?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja jestem sama od 12 lat..odk膮d urodzi艂am dziecko :D wi臋c marne pocieszenie ale powiem ci 偶e nie szukam,facet mi nie jest do niczego potrzebny :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A czym se radzisz jak ci sie zachce?:-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Minodonka
Jeste艣 sama z wyboru? Czy po prostu masz dosy膰 facet贸w? Mia艂a艣 jakie艣 pr贸by zwi膮zk贸w po urodzeniu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wypierdek
dziewczyny , dla mnie to jest jaka艣 ZGROZA, MAKABRA , horror , gdy kobieta z ma艂ym dzieckiem poszukuje SPONSORA dla siebie i dla dziecka ale jak widz臋 kobiety samotne z dzieckiem coraz cz臋艣ciej znajduj膮 tak zwanych 'zast臋pczych' tatusi贸w dla nie swojego dziecka i z tego zwi膮zku wychodzi prawdziwy HORROR ! kobieta zaczyna ufa膰 facetowi , 偶e pokocha kobiet臋 z dzieckiem ale dla faceta to dziecko jest jak 'OBCE' i bez 偶adnych sentyment贸w to dziecko jest traktowane jako PRZEDMIOT, jak lalka , kt贸r膮 mo偶na rzuci膰 o 艣cian臋 albo na kant drzwi i facet nie ma 偶adnych emocji rzucaj膮c dzieckiem o futryn臋 ! jakie艣 obce dziecko przeszkadza w czasie gry komputerowej, p艂acze, marudzi , chce si臋 wysika膰 albo ju偶 si臋 odla艂a , wi臋c koniec z marudzeniem i p艂aczem dziecka , rzut o 艣cian臋 albo w futryn臋 dzieckiem i koniec tematu ! a dlaczego kobieta z dzieckiem szuka zwi膮zku z debilem , kt贸ry sam nadal jest dzieckiem , pozostawiam do przemy艣lenia tego linku ! http://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/poznan/pogrzeb-2-letniej-lilianny-w-szydlowie-bliscy-pozegnali-dziewczynke/z3n3spb

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co powiesz jak sam "tatu艣" dziecka jest agresywny w stosunku do matki dziecka, to my艣lisz , 偶e potem nie b臋dzie? Nie jest tak, 偶e ka偶da szuka sponsora, tylko najzwyczajniej mi艂o艣ci...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja d艂ugo mia艂am depresje po porodzie kt贸ra trwa艂a kilka lat. Potem zawiera艂am takie znajomo艣ci kt贸re nie ko艅czy艂y si臋 zwi膮zkiem. Ka偶dy chcia艂 mnie tylko do sexu.Cz臋sto s艂ysze jak ludzie nie dowierzaj膮 偶e jestem tyle lat sama.呕e niby 艂adna,zaradna. Ale ja wychodze z za艂o偶enia 偶e jak mam by膰 z byle kim to wole zosta膰 sama. A dogadzam sobie lepiej ni偶 poprzednicy z kt贸rymi si臋 kiedy艣 umawia艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
prostytucko-艂ajdacka mentalno艣膰 polek powoduje , 偶e nie艣wiadome daj膮 si臋 za remiz膮 zap艂odni膰 byle komu byle by sta艂 ...do niej , zachodz膮 w ci膮偶e a potem krzywdz膮 dziecko, kt贸re do prawid艂owego rozwoju potrzebuje r贸wnie偶 ojca a nie tabun wujk贸w-sponsor贸w. kurewskie polki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wypierdek wypiertalaj st膮d jak jeste艣 taki ograniczony. Nie ka偶da samotna matka szuka sponsora, bo sama potrafi zarobi膰 a na dziecko s膮 jeszcze alimenty. My艣l臋 偶e m膮dra matka szuka m臋偶czyzny przede wszystkim do utworzeniw pe艂nej rodziny..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mnie nie by艂o problemu , znalaz艂am kogo艣 kogo pokocha艂am i dziecko nie wadzilo, jest tylko na moim utrzymaniu, nie chce nic od ch艂opaka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natyyy
nie. pociesze Cie. Mam corke z pierwszego zwiazku, zwiazalam sie z innym facetem, z ktorym mam syna. W styczniu mnie zostawil po 3 latach dla 20 latki. Sadze, ze to niemozliwe w dzisiejszych czasach. Ty masz jeszcze jedno dziecko, to moze Ci sie uda, ja juz np przy dwojce i z dwoma innymi nie widze tego. Zalosne, ale prawdziwe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zastanawiam si臋 po co facetowi normalnemu ustawionemu kobieta na sta艂e z dzieckiem? panna bez zakr臋t贸w 偶yciowych i zobowiazan. bez ew. fiksacji po nieudanym zwiazku ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak samo kobiety nie powinny si臋 wi膮za膰 z alimenciarzami bo to najgorsze dno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z jednej strony wypierdek, to ewidentnie debil, 艣ladu inteligencji pozbawiony :P. Z drugiej strony... To nie jest takie proste. Dziecko to obowi膮zek i koszt. Wi膮偶膮c si臋 z samotn膮 kobiet膮, m臋偶czyzna bierze na siebie odpowiedzialno艣膰 za ni膮. W razie choroby, wypadku, utraty pracy b臋dzie j膮 finansowo i moralnie wspiera艂. W normalnym zwi膮zku dzia艂a to w dwie strony. Wi膮偶膮c si臋 z samotn膮 matk膮, m臋偶czyzna bierze na siebie odpowiedzialno艣膰, za t膮 kobiet臋 i za jej dziecko. Nie mo偶e oddzieli膰 jednego od drugiego. Dziecko nie mo偶e zapewni膰 mu wsparcia w przypadku choroby, wypadku, utraty pracy. R贸wnie偶 dla matki, dziecko zawsze b臋dzie wa偶niejsze od takiego m臋偶czyzny. Podsumowuj膮c: m臋偶czyzna wi膮偶膮cy si臋 z samotn膮 matk膮, wchodzi w zwi膮zek, w kt贸rym bierze na siebie mn贸stwo zobowi膮za艅 do ko艅ca 偶ycia i ma艂e szanse na uzyskanie pomocy w przypadku do艣wiadczenia jakiego艣 powa偶nego nieszcz臋艣cia. Je偶eli lubi i sta膰 go na to, to jest to jego wyb贸r.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dla matki z dzieckiem tylko rozwodnik z dzieckiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Bartek
dobrze sytuowany kawaler powinien si臋 zwi膮za膰 z pann膮, swie偶膮 a nie rozepchan膮 po dziecku z rozst臋pami , moralnie skrzywion膮 por贸wnuj膮c膮 go do poprzednika. jak kto艣 wy偶ej napisa艂 z fiksacjami nabytymi ze z艂ych do艣wiadcze艅. po co ma si臋 m臋czy膰. co innego wdowa cho膰 m艂oda wdowa za m膮偶 wyj艣膰 gotowa to rzadko艣膰. desperaci z penisem po pro艣bie si臋 wi膮偶膮 z samotnymi matkami, tacy by wsadza膰 p贸jd膮 na wszystko. hahahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰Bartek dzi艣 A ty wsadzasz tylko swojej kozie :P, a ona daje ci za wi膮zk臋 siana :P.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Bartek
wkurfi艂em niedopchan膮 z bachorem kurfinki臋 hahahahaha prawd膮....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Bartek
owszem dopuszczalne a nawet wskazane jest czasem gdzie za przystankiem PKSu wy艂omota膰 tak膮 samotn膮 matk臋 ale , 偶eby zaraz si臋 wi膮za膰 i ... p艂aci膰 za 艂o9motanie takiej co to to nie. jedyna korzy艣膰 , 偶e lu偶na i 偶o艂臋dzi nie zatrze si臋... hahahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰359
Natyyy dzi艣 raz z艂y wyb贸r, zdarza si臋, ale dwa razy to jest historia z艂ych decyzji nie dopszczalna, b艂臋dnie wybierasz facet贸w kilkakrotnie i nie wiesz nawet dlaczego, przykre. I co teraz planujesz robi膰? Jak dzieciom niewinnym niczego wyt艂umaczysz dlaczego ojc贸w nie maj膮 w domu? A mo偶e to twoja wina 偶e odchodz膮, co艣 tu nie gra..., bo jak mo偶na da膰 si臋 dwa razy zap艂odni膰 dw贸m debilom pod rz膮d, troche trudne do poj臋cia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
prawdziwa Europejka to samotna matka z in vitro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jestem sama od kilkunastu lat. Pocz膮tkowo nie mia艂am czasu na facet贸w, bo jak tu si臋 um贸wi膰 na randk臋, skoro w domu jest ma艂e dziecko? Teraz syn jest starszy, mam czas, ale nie chc臋 ju偶 pozna膰 nikogo. Wiem, 偶e nie potrafi艂abym juz zaufa膰 偶adnemu m臋偶czy藕nie. Gdyby taki zwi膮zek by艂 mo偶liwy, to chcia艂abym przyjaciela np. idziemy razem do kina, jedziemy razem na wycieczk臋. Poza tym syn potrzebuje ojca, wi臋c mia艂by kontakt z m臋偶czyzn膮. Ale to tylko takie moje marzenie. :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przynajmniej baterie do wibratora tanie s膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
P艂aci膰 i chowa膰 nie swoje geny? Jaki w tym sens? Z punktu widzenia biologii to strza艂 we w艂asn膮 stop臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Artur303030030330
Zawsze mozesz poszukac bezplodnego faceta. Ja przez jakis czas mialem takie podejrzenie co do siebie ale po badaniu wyszlo, ze jednak wszystko w porzadku :) W tym czasie nie raz bralem pod uwage, ze jak mi z tego powodu nie wyjdzie z zona to bede szukal samotnej matki. Dzieci bardzo lubie, wiec mysle ze bym potrafil sie zaopiekowac nia i jej dzieciakami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 kobieta winna i niewinna
Drodzy forumowicze, a ja wam powiem , 偶e da si臋 i to ze swoim by艂ym partnerem. Wystarczy mi艂o艣膰 i determinacja. Fakt bywa trudno, ale teraz planujemy dziecko z naszych wsp贸lnych gen贸w, 偶e tak powiem. 艢lub planujemy. Mieszkamy razem z moim b膮belkiem i wystarczy ch臋ci z dw贸ch stron po prostu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 ...Pocz膮tkowo nie mia艂am czasu na facet贸w, bo jak tu si臋 um贸wi膰 na randk臋, skoro w domu jest ma艂e dziecko?... x Jaki艣 czas temu da艂em og艂osi艂em publicznie ch臋膰 poznania kobiety w celu bycia razem na sta艂e. Jedna z odpowiadaj膮cych pa艅, przyzna艂a si臋 do tr贸jki dzieci w wieku przedszkolno/szkolnym. Pisa艂a co艣 o swojej niezbyt ambitnej pracy i twierdzi艂a, 偶e ma jeszcze czas na wolontariat :P. Ty po prostu nie jeste艣 tak genialna, jak ona :P.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰Bartek dzi艣 ...wkurfi艂em niedopchan膮 z bachorem ... x Nikogo nie wku_wi艂e艣, bo ma艂pa z ZOO nie mo偶e wku_wi膰 cz艂owieka :P. Gdyby tak si臋 sta艂o, to musia艂by zni偶y膰 si臋 do jej poziomu (w twoim przypadku zjecha膰 na poziom 3000 :P ). x Jestem m臋偶czyzn膮, kt贸ry sta艂 przed takim wyborem, wi臋c wiem o czym pisz臋 :). A ty wracaj do swojej kozy :P, bo na 偶adn膮 呕YW膭 kobiet臋 :P, szansy nie masz :D i bardzo dobrze :).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I jakiego wyboru dokona艂e艣 go艣ciu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Kobiety w moim wieku maj膮 ju偶 doros艂e dzieci :).

Udost臋pnij ten post