Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Quick speak opinie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Czy kto艣 uczy艂 si臋 z kursem quick speak angielskiego?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja nie s艂ysza艂em ale jak szukasz dopiero programu to daj zna膰 na jakim poziomie ANg jeste艣 to Ci doradz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestem totalnie pocz膮tkuj膮ce w angielskim, co艣 tam ze szko艂y mo偶e jeszcze pami臋tam ale ma艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W takim razie 艣wietnie sprawdzi si臋 tutaj kurs http://enlinado.pl/ ja sam uczy艂em si臋 z poziomu A1 czyli takiego podstawowego i w ci膮gu 4 miesi臋cy nauczy艂em si臋 tak, 偶e potrafi艂em rozmawia膰 w j臋zyku angielskim na sporo temat贸w a co najwa偶niejsze nie ba艂em si臋 rozmowy bo potrafi艂em dopyta膰 o szczeg贸艂y jakiego艣 zwrotu jak nie zna艂em t艂umaczenia i takim sposobem potrafi艂em si臋 zapyta膰 o wszystko i bardzo duzo zrozumie膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ok dzi臋ki sprawdze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na stronie g艂贸wnej masz zapis na lekcje za darmo - do razu po zapisie dostajesz dost臋p - zobaczysz jak kurs wygl膮da i jak proadzone s膮 lekcje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No w艂asnie ja sprawdzi艂em - 艣wietna lekcje, 艣wietnie wyja艣niony temat :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jakie艣 opinie o tym Quick speak - czy warto uczy膰 sie z tym programem do nauki angielskiego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 millond
Tak sledze ten temat bo te偶 szukam czego艣 skutecznego do nauki angielskiego i widz臋 偶e ten kurs ENLlnado ma bardzo du偶o opinii pozytywnych http://rozwojosobistyforum.pl/nauka-jezykow-obcych/enlinado-opinie/15/ i to nie tylko na forach ale i na blogach gdzie ludzie i blogerzy oceniaj膮 kursy j臋zykowe - chyba tez si臋 na ten kurs zdecyduj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No nic dziwnego skoro oferuj膮 nieograniczony kontakt z native-speakerami i stawiaj膮 na nauk臋 m贸wienia w j臋zyku angielskim a przy tym maj膮 bardzo dobre efekty - to i opinie s膮 dobre.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lindoo
dodatkowo oferuj膮 30 dni gwarancji na kurs - czyli mo偶na uczy膰 sie z tym kursem 30 dni a jak nie przyniesie efekt贸w to odzyska膰 pieni膮dze - ma艂o tak uczciwych firm w dzisiejszych czasach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mo偶e kto艣 podac stron臋 gdzie kupi膰 Quick speak? Nie moge znale藕膰 偶adnej oferty tego programu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ta darmowa lekcja enlinado fajna - i w taki spos贸b jest ca艂y kurs nagrany? na wideo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja korzystam z Enlinado 3 miesi膮ce i od 3 dni jestem u brata w UK - dogada艂em si臋 bez problem贸w w sklepach i na ulicy z anglikami :) Sam by艂em pod wra偶eniem tego, 偶e tak 艂atwo mi p贸jdzie rozmowa z Anglikami a wszystko chyba dzikim temu, 偶e rozmawia艂em z tymi native speakerami z Enlinado

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja tak samo si臋 uczy艂am maj膮c kontakt z anglikiem na czacie i codziennie pisali艣my i w ci膮gu 3 miesi臋cy tak 艂atwo uda艂o mi si臋 opanowa膰 j. Angielski 偶e by艂am w szoku - to naprawd臋 bardzo pomaga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja mam pytanie do os贸b, kt贸re kupi艂y ten kurs bo na stronie http://enlinado.pl/ jest zakup z dost臋pem online - jak to wygl膮da? Ten kurs mam do pobrania czy jak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dostajesz dane do logowania si臋 na ich platform臋 z kursem - wszystko bardzo intuicyjne i 艂atwe do ogarni臋cia. ja korzystam z tableta i telefonu tez mi si臋 dwa razy zdarzy艂o - nie ma 偶膮dnych problem贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tez ucz臋 sie z enlinado i polecam - ten kurs angielskiego jest rewelacyjny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na stronie quick speak opnie mo偶esz sprawdzi膰 opnie o nich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej ja tez szukam programu do nauki angielskiego i zastanawiam si臋 nad program quickspeak - jakie艣 opinie kto艣 na ten temat ma? Mo偶ecie co艣 wi臋cej napisa膰 o tym programie? Jakiego poziomu w j臋zyku angielskim mo偶na si臋 nauczy膰 korzystaj膮c z niego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Quick Speak Olson opinie
Czy to jest dok艂adnie ten program Quick Speak Olson? Bo ja w艂a艣nie szukam Quick Speak Olson opnie - czy kto艣 korzysta dok艂adnie z tej wersji? Czekam na opinie u偶ytkownik贸w jak szybko mo偶na nauczy膰 si臋 j臋zyka angielskiego z nimi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 quick speak cena
A czy kto艣 napisze jaka jest CENA QUICK SPEAK??? bo niestety widz臋 tylko stron臋 informacyjna gdzie nie ma podanej ceny i nie wiem ile kosztuje quick speak... dajcie zna膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 quick speak allegro
A czy mo偶na kupi膰 Quick Speak na Allegro? mam tam konto i widz臋, 偶e sa tam kursy ale nie chche mi si臋 sprawdza膰 wszystkich kart - czy kto艣 kupi艂 quick Speak w allegro i mo偶e poda膰 link?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 quick speak online
A czy ten program do angielskiego quick speak to jest online czy na CD przychodzi czy jak? Ja szukam kurs typowego online 偶e by m贸c korzysta膰 i na komputerze i na tablecie czy na telefonie - czy z tym programem tak si臋 da?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polecam Enlinado
A ja wybra艂em ten kurs Enlinado i ju偶 si臋 ucz臋 tydzie艅 czasu i jest GENIALNY - DODALI TERAZ NOWE LEKCJE nawet i s膮 艣wietne. podsumowanie i zrozumienie czas贸w zaj臋艂o mi jeden dzie艅, p贸藕niej uczy艂em si臋 budowy zda艅, najcz臋stszych s艂贸wek a teraz prowadz臋 lekcje native speakerami i ucz臋 si臋 ju偶 m贸wi膰 po angielsku :) Co prawda nie korzysta艂em z innych program贸w do nauki angielskiego anie nie chodzi艂em do szko艂y j臋zykowej ale jak mam poleci膰 to tylko Enlinado

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sprawdz臋 i ja to enlinado bo jak sprawdzam Quick speak opinie to sa i negatywne i pozytywne takie mieszane...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W goglarke sobie wpiszcie Quick speak opinie i wyskoczy wam co najmniej 3 fora gdzie s膮 opinie o tym programie do nauki

Udost臋pnij ten post