Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Quick speak opinie

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś uczył się z kursem quick speak angielskiego?

Gość gość
Ja nie słyszałem ale jak szukasz dopiero programu to daj znać na jakim poziomie ANg jesteś to Ci doradzę

Gość gość
jestem totalnie początkujące w angielskim, coś tam ze szkoły może jeszcze pamiętam ale mało.

Gość gość
W takim razie świetnie sprawdzi się tutaj kurs http://enlinado.pl/ ja sam uczyłem się z poziomu A1 czyli takiego podstawowego i w ciągu 4 miesięcy nauczyłem się tak, że potrafiłem rozmawiać w języku angielskim na sporo tematów a co najważniejsze nie bałem się rozmowy bo potrafiłem dopytać o szczegóły jakiegoś zwrotu jak nie znałem tłumaczenia i takim sposobem potrafiłem się zapytać o wszystko i bardzo duzo zrozumieć :)

Gość gość
ok dzięki sprawdze

Gość gość
na stronie głównej masz zapis na lekcje za darmo - do razu po zapisie dostajesz dostęp - zobaczysz jak kurs wygląda i jak proadzone są lekcje.

Gość gość
No własnie ja sprawdziłem - świetna lekcje, świetnie wyjaśniony temat :)

Gość gość
A jakieś opinie o tym Quick speak - czy warto uczyć sie z tym programem do nauki angielskiego?

Gość millond
Tak sledze ten temat bo też szukam czegoś skutecznego do nauki angielskiego i widzę że ten kurs ENLlnado ma bardzo dużo opinii pozytywnych http://rozwojosobistyforum.pl/nauka-jezykow-obcych/enlinado-opinie/15/ i to nie tylko na forach ale i na blogach gdzie ludzie i blogerzy oceniają kursy językowe - chyba tez się na ten kurs zdecyduję.

Gość gość
No nic dziwnego skoro oferują nieograniczony kontakt z native-speakerami i stawiają na naukę mówienia w języku angielskim a przy tym mają bardzo dobre efekty - to i opinie są dobre.

Gość lindoo
dodatkowo oferują 30 dni gwarancji na kurs - czyli można uczyć sie z tym kursem 30 dni a jak nie przyniesie efektów to odzyskać pieniądze - mało tak uczciwych firm w dzisiejszych czasach

Gość gość
A może ktoś podac stronę gdzie kupić Quick speak? Nie moge znaleźć żadnej oferty tego programu

Gość gość
Ta darmowa lekcja enlinado fajna - i w taki sposób jest cały kurs nagrany? na wideo?

Gość gość
Ja korzystam z Enlinado 3 miesiące i od 3 dni jestem u brata w UK - dogadałem się bez problemów w sklepach i na ulicy z anglikami :) Sam byłem pod wrażeniem tego, że tak łatwo mi pójdzie rozmowa z Anglikami a wszystko chyba dzikim temu, że rozmawiałem z tymi native speakerami z Enlinado

Gość gość
ja tak samo się uczyłam mając kontakt z anglikiem na czacie i codziennie pisaliśmy i w ciągu 3 miesięcy tak łatwo udało mi się opanować j. Angielski że byłam w szoku - to naprawdę bardzo pomaga

Gość gość
A ja mam pytanie do osób, które kupiły ten kurs bo na stronie http://enlinado.pl/ jest zakup z dostępem online - jak to wygląda? Ten kurs mam do pobrania czy jak?

Gość gość
dostajesz dane do logowania się na ich platformę z kursem - wszystko bardzo intuicyjne i łatwe do ogarnięcia. ja korzystam z tableta i telefonu tez mi się dwa razy zdarzyło - nie ma żądnych problemów.

Gość gość
Ja tez uczę sie z enlinado i polecam - ten kurs angielskiego jest rewelacyjny

Gość gość
Na stronie quick speak opnie możesz sprawdzić opnie o nich

Gość gość
Hej ja tez szukam programu do nauki angielskiego i zastanawiam się nad program quickspeak - jakieś opinie ktoś na ten temat ma? Możecie coś więcej napisać o tym programie? Jakiego poziomu w języku angielskim można się nauczyć korzystając z niego?

Gość Quick Speak Olson opinie
Czy to jest dokładnie ten program Quick Speak Olson? Bo ja właśnie szukam Quick Speak Olson opnie - czy ktoś korzysta dokładnie z tej wersji? Czekam na opinie użytkowników jak szybko można nauczyć się języka angielskiego z nimi

Gość quick speak cena
A czy ktoś napisze jaka jest CENA QUICK SPEAK??? bo niestety widzę tylko stronę informacyjna gdzie nie ma podanej ceny i nie wiem ile kosztuje quick speak... dajcie znać.

Gość quick speak allegro
A czy można kupić Quick Speak na Allegro? mam tam konto i widzę, że sa tam kursy ale nie chche mi się sprawdzać wszystkich kart - czy ktoś kupił quick Speak w allegro i może podać link?

Gość quick speak online
A czy ten program do angielskiego quick speak to jest online czy na CD przychodzi czy jak? Ja szukam kurs typowego online że by móc korzystać i na komputerze i na tablecie czy na telefonie - czy z tym programem tak się da?

Gość polecam Enlinado
A ja wybrałem ten kurs Enlinado i już się uczę tydzień czasu i jest GENIALNY - DODALI TERAZ NOWE LEKCJE nawet i są świetne. podsumowanie i zrozumienie czasów zajęło mi jeden dzień, później uczyłem się budowy zdań, najczęstszych słówek a teraz prowadzę lekcje native speakerami i uczę się już mówić po angielsku :) Co prawda nie korzystałem z innych programów do nauki angielskiego anie nie chodziłem do szkoły językowej ale jak mam polecić to tylko Enlinado

Gość gość
Sprawdzę i ja to enlinado bo jak sprawdzam Quick speak opinie to sa i negatywne i pozytywne takie mieszane...

Gość gość
W goglarke sobie wpiszcie Quick speak opinie i wyskoczy wam co najmniej 3 fora gdzie są opinie o tym programie do nauki