Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariannka24

Czy jemu już nie zależy?

Polecane posty

Gość gość
16.59- pewnie sama autorka to napisala :D albo jakas Inna naiwna kobieta ktora patrzy na to co facet mowi a nie co robi... I to autorka zaczela wyzywac innych Od frajerek I siks :) oberwalo im sie za ich opinie. Ona by wolala tu cos innego przeczytac...dlatego ja to zabolalo

Gość mariannka24
Nieprawda. Ktoś napisał cytuję, ,nie ma takich głupich lasek", poczułam się tym urażona dlatego mam prawo się bronić.

Gość gość
Moze glupia nie jestes, ale naiwna...

Gość mariannka24
Naiwna też nie jestem!

Gość gość
jesteś, i to bardzo

Gość gość
Tak tak, widac jaka ,,madra" jestes :D. Licza sie fakty, czyny faceta, jego dzialania zmierzajace do rozwiniecia relacji (jakos tu tego nie widac, nie zmierza do spotkania w realu) a nie jego piekne slowka, gadac moze kazdy. Masz 16 lat I zero doswiadczenia z facetami czy co ze tego nie kumasz?

Gość gość
Dlaczego faceci? Tą idiotkę co napożyczała u rodziny, wzięła kredyty i wysłała ukochanemu z internetu bo zachorował ciężko, wyrypała 17-latka, nawet łatwiej jej było niż Tulipanowi, bo sama dobrze wiedziała co na babę działa najlepiej i jakie bajeczki łyknie jak młody pelikan :-D

Gość gość
gość [01:52} co Ty chrzanisz??

Gość mariannka24
Kiedyś wysłałam mu swoje zdjęcie i napisał mi ze jestem piękną dziewczyna, ale potem je skasował bo nie wysłał mi swojego. Powiedział ze to nie fair ze ja mu wysłałam a on mi nie.

Gość gość
A dlaczego on nie wyslal swojego?tzn jakiej użył wymówki

Gość mariannka24
Napisał mi że musi swojego poszukac bo komputer miał w naprawie.

Gość gość
widocznie już nie zależy

Gość gość
Czyli do tej pory on nie wyslal Ci zadnego zdjecia?

Gość gość
W czasach selfie ktos jeszcze nabiera się na tak zenujace wymówki?

Gość gość
Nie słuchaj tych zazdrośnic, jeżeli napisał że nie może wysłać swojego zdjęcia bo ma zepsuty komputer i usunął twoje to jest w porządku, dobrze go znasz, możesz mu ufać, spokojnie wysłać oszczędności rodziców gdyby zaszła taka potrzeba i umówić się z nim w lesie... te zazdrośnice to zwyczajne kretynki, pojęcia nie mają o prawdziwej miłości :-D

Gość gość
Gosc 22: 16

Gość mariannka24
gosciu 22:16 Pleciesz bzdury

Gość gość
autorko a nie możesz go wprost zapytać czy mu zależy czy nie? kawa na ławę

Gość mariannka24
A jak mam go spytać skoro wcale nie wchodzi na gg??

Gość gość
Nie wchodzi juz na gg bo ma Cie gdzies, nie teskni za kontaktem z Toba. Moze bajeruje juz Inna albo...jego dziewczyna sie skapnela ze on z kims kreci na necie wiec przestal :p. Bywa, ze zajeci faceci udaja wolnych...nie badz naiwna. Zapomnij o nim, praktycznie go nie znasz..

Gość gość
Gosc wczoraj 22.16 to po prostu ironia, nie bez powodu zastosowana wlasnie w tym watku. Mysle, ze gdyby dobrze Cie zbajerowal i poprosil o wyslanie jakiejs kasy to pewnie wyslalabys tlumaczac tutaj ,,ale juz go troche poznalam, wiem jaki jest, na pewno mi odda". Tymczasem nawet go na oczy nie widzialas. Takie naiwne kobiety (twierdzace ze znaja faceta po tym jak z nim pisza, jedynie z internetu, a pisac mozna wszystko...) Sa latwym lupem DLA oszustow, pamietaj o tym autorko. Troche dystansu...

Gość mariannka24
Nikomu nie wysłała bym pieniędzy nie jestem taka głupia jak myślicie. I nie nabijajcie się ze mnie proszę. A co do kontaktu myślę że on napewno nie ma mnie gdzieś tylko po prostu nie ma w tej chwili czasu bo studia, praca itd.Jesli się odezwie i mi wszystko wyjaśni dam wam znać niedowiarki.

Gość gość
Haha juz Ci pisalam, ze odpisanie zajmuje minute jakbys nie wiedziala, nikt tutaj nie mowi ze on ma pol dnia pisac z Toba. Gdyby mu choc troche zalezalo, to wszedlby na gg I napisal wlasnie to, ze jest zawalony praca I na razie za bardzo nie ma czasu na kontakt, ale jeszcze Ci to wynagrodzi, no cokolwiek by napisal a on milczy. A wiesz, ze brak czasu to swietna wymowka facetow...zejdz na ziemie dziewczyno, poczytaj jacy sa faceci chocby na kafe, bo naiwna jestes, poszesz jak 15stolatka nic nie woedzaca o zyciu. I czekaj sonie jak durna jeszcze 2 tygodnie as on laskawie odpisze, gdy mu sie bedzie akurat nidzilo

Gość gość
Dlaczego wy nie napiszecie tu dziewczynie czegoś nowego tylko ciągle to samo.Matko święta przecież ona nie jest głupia. Gdyby nie miała z tym problemu nie pisała by na jakimś durnym forum dla głupich bab.Moze chłopak rzeczywiście nie ma czasu nawet na 5 minut rozmowy, ale to nie oznacza ze mu nie zależy. Przestańcie straszyć i przygnebiac autorkę. Aha i uprzedzam komentarze jakoby to pisała sama autorka.Nie pisala.

Gość gość
Taaaaaa nie pisała :-) Oczywiście, że pisała. Boki można zrywać :-)

Gość gość
gosć 19:43 spieprzajj

Gość gość
17.38- dokladnie. Autorko lepiej zapomnij o nim, chyba nie bedziesz czekala miesiac Az Ci odpisze?

Gość mariannka24
Kiedyś mi napisał że on na mnie nie zasługuje.

Gość gość
Jak rozumiem, nadal nic nie odpisal? Nie zasluguje...moze ma wyrzuty sumienia bo ma dziewczyne a Ciebie bajeruje na necie, to faktycznie ma racje, nie zasluguje... Jakos do tej pory nie wspominal nic o spotkaniu...a gdy wyslalas mu swoje zdjecie on nie wyslal swojego I skasowal Twoje, a czemu? Bo moze nie chcial zeby jego dziewczyna zobaczyla w jego galerii zdjecie innej, moze jest podejrzliwa. Wszystko uklada sie w calosc tylko Ty autorko tego nie widzisz I zyjesz zludzeniami... Malo tego, nie tylko face ta nie widzialas na zywo ale nawet zdjecia nie chcial wyslac...pomysl.