Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny pomocy Podrzuccie pomysl co kupic...

Polecane posty

Gość gość

Od 10lat nie mieszkam w PL i musze sie poradzic Was czy sa jakies trendy w kupowaniu prezentow do nowego domu. Tak sie sklada ze za miesiac przylatuje do PL i dwoch braci z zonami maja juz swoje "gniazdka". Jedni wprowadzili sie do swiezo wybudowanego domu, a drudzy kupili mieszkanie w bloku. No i teraz pytanie- co im kupic z tej okazji?? Wiadomo ze nie bede uderzac w zadne obrazy czy wazony ;) Myslalam bardziej o jakims zestawie w takim wiklinowym koszu gdzie bedzie herbata, jakies czekoladki, przyprawy, konfitury i nie wiem co tam jeszcze... Powiedzcie- czy to dobry pomysl??? Moze ktoras z was dostala jakis fajny prezent z tej okazji i sie podzieli co to bylo?? Dajcie jakies rady, bo czasu coraz mniej i musze cos kupic.

Gość gość
Hej ja do nowego domu dostałam bon za 200zł do almi decor i dobre wino. Jak bracia i ich żony lubią nowoczesne klimaty to może być to ikea albo home& you , duka itp. Dzięki temu mogłam sobie sama wybrać to co mi pasuje. Pomysł z koszem... bo ja wiem- to zależy czy wiesz jakie herbaty oni piją i co lubią. Takie kosze są dość drogie a w sumie nie ma w nich nic konkretnego.

Gość gość
kosz lepszy niz np jakas durnostojka, bo sie zje to, co w srodku. Mozna zawsze dobry alkohol, bon tez jest dobrym pomyslem, chyba,ze wiesz, co im konkretnue do domu pasuje. Ja np cieszylabym sie z jakiejs fajnej staroci wypatrzonej na pchlim targu.

Gość gość
tu autorka- no wlasnie bon/ pieniadze odpadaja, bo jakos tak sie przyjelo u nas w rodzinie ze kasy sie nie daje na zadne okazje wiec nawet nie chce.

Gość gość
A ja bym jednak ten pomysł przemyślała. Osobiście nie chciałabym czegoś co mi nie pasuje a muszę wykorzystać, bo wypada a taki bon to elegancki pomysł i jednocześnie pokazuje szacunek. Ile ja się nadostawałam czegoś, z czym nie wiedziałam co robić... Z d**y firanki na przykład. A potem tłumacz dlaczego nie wiszą. :(

Gość gość
Ja wyżej to nie osoba od pomysłu z bonem. Weszłam na temat z ciekawości ale sama nic nie podrzucam, bo nie wiem co. A taki bon to sama bym chciała.

Gość gość
jeszcze jakies pomysly?

Gość tysia89
Mówi się, że kwiatka powinno się kupić do nowego domu , więc ja bym postawiła na kwiatka i na jakieś dobre wino lub od razu komplet wino z kielichami do wina. Fajny wybór takich upominków znajdziecie na: http://wineavenue24.pl/pl/wino-musujace . Mają tam naprawdę spory wybór.