Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dominique81

Tarot doradca ezoteryczny

Polecane posty

Witam,nazywam się Dominika..I jestem tarocistka,ezoterykiem i numerologiem.tarot towarzyszy mi już od 15lat.Moja dlugoletnia praktyka interpretacji kart tarota udowodniła ich skuteczność przy rozwiązywaniu ludzkich problemów. Dzięki analizie tarota nie tylko odczytanie przyszłość ale pomogę zrozumieć podłoże obecnej sytuacji zyciowej,stan psychiczny,emocjonalny.Tarot pomoże też w lustracji partnerów biznesowych jaki i doradztwie biznesowym.Rozwiazac problem jak uzdrowić związek,małżeństwo.Moje rozkłady kart ustrzega przed zagrozeniami,strata czy toksycznym związkiem,trudnościami prawnymi,wyborem mieszkania jak i problemami zdrowotnymi.Nie bój się pytać,każde pytanie i prośbę rozpatrze indywidualnie i dyskretnie.Jezeli masz problem,jesteś niepewny jutra,boisz się o siebie i bliskich,zadzwoń.Moje karty i ja jesteśmy do twojej dyspozycji. płatnosc przyjmuje z gory koszt konsultacji do godziny czasu 50zł

Gość gość
Ja też mogę polecić Panią Grażynę z http://wrozkagauri.pl jest szczera, stara się pomóc i co wazne praktycznie wszystko się spełnia

Gość gość
jednym słowem jesteś sługa szatana

Gość gość
Do różnych wróżek dzwoniłam i bywało różnie. Dzięki Wam spróbowałam Pani z http://wrozkagauri.pl/ i jestem w szoku. Wiedziała naprawdę wiele o mnie chociaż nic jej nie mówiłam. Nie widziała mnie wcale bo to rozmowa telefoniczna. Co do samej wróżby, dzwoniłam miesiąc temu, już sporo się sprawdziło, więc jestem pod wrażeniem.

Gość gość
Polecam, polecam i jeszcze raz polecam!!! Wróżko DIano dziękuję za uratowanie mojego małżeństwa!