Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Intelektualista pozna typowa Karyne

Polecane posty

Gość gość

Jestem intelektualista, slucham Bacha, Czajkowskiego, ogladam filmy Bergmana, Felliniego, i Allena. Uwielbiam dobry teatr, operetki. I chcialbym poznac kobiete typowa Karyne. Po prostu o takiej kobiecie marze. O i jeszcze jakby tak jej brat byl takim Seba to by bylo idealnie zanosil bym plyty z muzyka klasyczna na ich meline byloby cudownie

Gość gość
O to mysle ze znajdziesz jakas w koncu Sebix i Karyna tez gustuja w kulturze wysokiej

Gość gość
Oby sie udalo masz szanse a nie zapomnij jeszcze wziac slubu z nia i kredytu na mieszkanie, ambicje masz co to to nie

Gość gość
Marne prowokacje nawet nie zbyt zabawne

Gość gość
No wlasnie zamierzam poznac taka kobiete i wziasc z nia slub wlasnie dzis nad ranem na fejsie poznalem taka kobiete niebawem sie umowimy jak ja pytalem co uwielbia z kultury to napisala ze uwielbia wiksa ktos wie co to jest ? ale ladna po solarium w dresie ubrana na zdjeciu zauroczylem sie

Gość gość
wlasnie ze zabawne lepsze niz polskie kabarety

Gość gość
Ja jestem taka Karyna i uwielbiam dobra techniawe lubie sie naj...bac na imprezce uwielbiam zabawe do rana. A i jestem po zawodowce. Szukam boya ktory lubi dobra zabawe i oglada Warsaw Shore jestem fanka Stiflera. Co ty na to bysmy sie umowili. Niestety tych co wymieniles jakis Bergman, czy Fellini to nie znam kim oni sa Bergman to jakis niemiecki dj ? A Fellini to wloski pilkarz ?

Gość gość
Ok mozemy sie umowic Karyncio, nie Bergman to nie niemiecki DJ, to taki szwedzki wybitny rezyser Persona, chociazby arcydzielo, albo Fellini nie wloski pilkarz tylko rowniez rezyser. np. Osiem i pół. arcydzielo.

Gość gość
Aha rozumiem a imprezki lubisz ? bo moj byly tan tancowal ze hoho przy techno i disco ponad wszystko

Gość gość
Ja uwielbiam kuzwa imprezki na imie mi Sandra i mam juz boya jest przypakowany jak Trybson z Warsaw Shore Ja nie gustuje w intelektualistach sorry ziomus codziennie imprezujemy wiksa to jest to.