Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psychikana0

Zaraz normalnie podpadne w nerwice

Polecane posty

Gość Psychikana0

Wiem, że było już wiele takich wątków, ale muszę normalnie sobie ulżyć. Nie śpię kurna już tydzień tak chrapie mój mąż. Zawsze zatyczki pomagały a teraz już nawet przez nie słyszę ten znienawidzony dźwięk. Jestem w drugim pokoju i jeszcze go słyszę. Mam ochotę go zamordować! Zawsze mam wyrzuty go budzić bo wcześnie wstaje do pracy...ale czy ja nie mam prawa się wyspać? Aaa no jeszcze! jak już go delikatnie szturne i poproszę o zmianę pozycji to się obraża że wymyśliłam sobie to chrapanie i się wsluchuje...do $#€¥%÷+% £¥_=÷+# umarlego by obudził! Kto by nie slyszal w nocy czegoś takiego jak CHRRRRRRR CHHHHRRRRR KKRYYY KRRRRUUU!!!!!!!! Dochodzi kurna do tego że popadam w paranoję i nawet jeśli już go nie ma, to mam w głowie to chrapanie. Chore.. umrę na chorobę psychiczną. Zwariuje i wyślą mnie do czubków ... i dobrze! Może tam się w końcu wyśpię

Gość gość
zakryj mu leb poduszką i usiądz na łbie jak sie udusi to znajdz se nie chrapiącego ***ake:-P

Gość Psychikana0
Bez kitu tak zrobię. Pierwsze pytanie na randce " Część. Co tam? Chrapiesz w nocy? :P

Gość gość
to mieszkajcie oddzielnie i spotkania na randki tylko ,to najlepsze wyjście ,albo wielki dom ,po co się męczyć w klitce ,czasem można ale non stop ? chyba że macie już przedszkole to nie ma wyjścia

Gość Psychikana0
Pytanie czy są tacy faceci co nie chrapią. Ja na razie takich nie znam. Widzę po gościach którzy u nad nocują. Ojciec, brat, koledzy męża, ktoś z rodziny. To dlatego mówią że kobiety po nocy się psują, to nie jest wina demakijażu tylko ich!!!