Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Są tu kobiety, które potrafiły wybaczyć zdradę?

Polecane posty

Gość gość
' gość dziś Dziewczyny, pokłuciłam się z nim strasznie, powiedział mi tak ,, i co się stało? Ubyło Ci k***a? Gdybyś mnie kochała to byś wybaczyła." I powiedział że widziały gały co brały, że powinnam być mu wdzięczna że poślubił takie zero bez pochodzenia ( jestem z domu dziecka) Gdy go poznałam rzeczywiście był z niego Babiarz ale zmienił się i myślałam że jestem szczęściarą, do teraz nigdy mnie tak nie zawiódłsmutas.gif tak strasznie mi przykro' dla mnie taki tekst byłby gorszy niż sama zdrada, tak myślę i mogę się mylić, ale może nie jest szczęśliwy, że ma kolejne dziecko na głowie bez uzgodnienia (plus że niektóre panie robią tak, by mieć pretekst by nie pracować i to może być wkurzające zostać jedynym żywicielem dla 5 osób w tak młodym wieku, mega stres w trudnych czasach)

Gość gość
To ja z 20.50. Mój też jest dobrym ojcem ale jakby mnie zdradził to nigdy w życiu by synka nie zobaczył. A wiesz dlaczego? A no dlatego,że wybrałby jakąś szmatę a nie rodzinę! Zdrada nie ma żadnego wytłumaczenia i usprawiedliwienia. Jak się kocha kogoś to się go nie zdradza. Proste i logicze. A tej suce powiedziałabym "Bierz go sobie ,bierz ,może Ci go jeszcze ku... zapakować i wstążką obwiązać?"

Gość gość
To ze dorosli sie zdradzaja nie ma nic do rodzicielstwa czyli bycia mamą i tata więc nic bys w sadzie nt.mozliwosci pozbawienia go opieki nie ugrała. To gra dzieckiem z zemsty.

Gość gość
Współczuję pani bardzo. Radzę odciąć się od niego chociaż na trochę żeby przemyśleć sobie i się trochę uspokoić. Teraz dziecko jest najważniejsze. Ja mogę powiedzieć że bym nie wybaczyla bo nie znam nikogo kto więcej tego nie zrobił. Poprostu to się zawsze powtarza.

Gość gość
Zwykle wybaczenie jest odbierane jako ciche przyzwolenie na nastęone zdrady.