Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Są tu kobiety, które potrafiły wybaczyć zdradę?

Polecane posty

Gość gość

Mąż mnie zdradził, mamy dwoje dzieci, jestem w 8tyg ciąży, mam 30 lat mąż 35 jesteśmy razem od 13tu lat a po ślubie 9 lat. O zdradzie wiem od trzech tygodni, żyjemy razem ale obok siebie. Mąż bardzo się stara, widzę że żałuję ale nie potrafię mu wybaczyć. Mimo że serce by chciało bo bardzo go kocham, czasami mam ochotę przytulić się do niego i powiedzieć że już jest dobrze a z chwilę myślę sobie że nie nigdy, i czuję wtedy tak silną złość i żal bo zawsze się starałam, mąż nie mógł narzekać na brak seksu bo ja poprostu bardzo lubię seks, nie jestem brzydka i dbam o figurę! W domu zawsze było dobrze a on gdy się dowiedział o kolejnej ciąży to umówił się z kumplem na piwo a to wcale nie był kumpel tylko taka jedna krowa od niego z pracy on się jej zwierzył a ona go pocieszyła... Jak mam mu wybaczyć jeśli on nadal z nią pracuje?? Czy to ma sens?

Gość gość
powiedz mu zeby zmienil prace

Gość gość
Ale głupek z niego. W kilka chwil potrafił zniszczyć to co budowaliście razem tyle lat. Przyznał się bo go sumienie gryzło i chciał zrzucić to brzemię, niestety na Ciebie. I teraz Ty będziesz musiała uporać się z żalem jeśli zdecydujesz się z nim zostać. I nie wiadomo, czy uda się to przepracować i wspólne życie stanie się nieznośne. Ale może warto próbować dla dobra rodziny. Na twoim miejscu nie chciałabym, żeby z nią pracował. To byłby warunek.

Gość gość
Pewnie nie dawałaś mu do syta,stąd problem.

Gość gość
czytalam ostatnio taki wpis ze jak sie zdradza to nie powinno sie mowic bo wtedy wlasnie zrzuca sie to brzemie na partnera a siebie oczyszcza. podobno najlepsza zdrada za zdradę. moze trudno ci o tym teraz myslec. ale ja bym zdradzila jego na jego oczach najlepiej.

Gość gość
po za tym mysle ze jak zdradzil zdradzi kolejny albo zdradzal wczesniej.

Gość gość
też uważam, że zdrada za zdradę może pomóc, ale to zależy od ciebie i twojego podejścia, czy potrafiłabyś to zrobić. Chodzi o to, ze możesz mieć żal, ze byłaś w porządku, żyłaś w wierności i na nic się to poświęcenie zdało, bo on sobie użył życia- taka niesprawiedliwość. Zdrada za zdradę może wyrównać rachunki, pokazać mu jak to jest i pozwoli zacząć od nowa, każdy z takim samym kontem. Ale to zależy od człowieka, bo może się skończyć wielkim kacem moralnym.

Gość gość
Gdybym zdradziła męża to czym bym się od niego różniła? Chyba nie potrafiła bym, żona szefa męża jest moją koleżanką, chyba z nią porozmawiam choć mąż prosi bym tego nie robiła, nie wiem już co robić, wszystko mnie już przerasta, kilka dni temu miałam mocne skurcze, lekarz zapisał mi duphaston i nospę. Boję się teraz o ciążę, boję się o małżeństwo, o przyszłość. Ja pracuję, teraz jestem na L4 ale jak utrzymam 3 dzieci za 2 tys. Czuję się fatalnie, jak bym była nikim:-(

Gość gość
Tak utrzymasz, że ich ojciec będzie łożył na ich utrzymanie. Dla mnie to co zrobił Twój mąż jest tym obrzydliwsze, dowiedział się, ze żona jest w ciąży wiec poszedł zamoczyć. Super uczczenie

Gość gość
Świnia z niego i z tej baby też

Gość gość
Dziewczyny, pokłuciłam się z nim strasznie, powiedział mi tak ,, i co się stało? Ubyło Ci k***a? Gdybyś mnie kochała to byś wybaczyła." I powiedział że widziały gały co brały, że powinnam być mu wdzięczna że poślubił takie zero bez pochodzenia ( jestem z domu dziecka) Gdy go poznałam rzeczywiście był z niego Babiarz ale zmienił się i myślałam że jestem szczęściarą, do teraz nigdy mnie tak nie zawiódł:-(tak strasznie mi przykro

Gość gość
Jeszcze będziesz na kolanach błagać go żeby wrócił. On sobie bez ciebie da rady ale czy ty bez niego to wątpię. Przemyśl to!

Gość gość
Głupi ten Twój mąż, nie smuć się takie teksty to wtedy gdy tonący brzytwy się chwyta!

Gość gość
Nie ładnie pogrywa ten Twój mąż. Myślę że tak nie myśli tylko gniew przez niego przemawia.

Gość gość
Ciezka sprawa ale takim gadaniem tylko sie pogrąża. Nic nie upowaznia maza zeby w ten sposob odzywac sie do zony. Widac nigdy cie nie szanowal. Chyba bym mu kazala sie wyprowadzić.

Gość gość
Durne prowo,ale pelikany jak zawsze na posterunku,ale wy glupie jednak jestescie.

Gość gość
Dlaczego prowo? Jesteś jasnowidzem? to gratuluję! Dziękuję wszystkim za zainteresowanie moim problemem, zapewniam że to nie jest żadna prowokacja, sytuacja jest dla mnie trudna i jest mi samej z tym ciężko. Jeśli chodzi o męża to do niedawna między nami było dobrze, zapewnia że tego nie planował choć nie wiem czy wiele to zmienia.

Gość gość
Bo dla niektórych to każdy temat jest prowokowany, nie przejmuj się takimi komentarzami.

Gość gość
Szkoda Ci TRZECIEJ ciąży w dodatku NIEPLANOWANEJ i nie wiesz ze jesli poronisz to organizm sam oczyszcza sie z wadliwego zarodka? Chorego? Etc. Głupiaś! L4 a to dopiero 8tc. to gdzie Ty pracujesz? Cos grubymi nićmi to szyte.

Gość gość
Co jest dziwnego w tym że szkoda mi ciąży? Co jest dziwnego w L4 we wczesnej ciąży? Pracuje w sklepie obuwniczym. Ty w ogóle byłaś kiedyś w ciąży? To Ty jesteś tą, która specjalnie wprowadza zamieszanie? To nic z tego, pisz co chcesz ja mam ważniejsze sprawy niż tłumaczenie się podłemu babsku!

Gość gość
Moja siostra też dowiedziała się o zdradzie w ten weekend. Mają 4 letnie chore dziecko:( Wszyscy to przeżywamy, siostra jest strzepkiem nerwów.

Gość gość
Na dodatek to był kilkumiesieczny romans z koleżanką z pracy, nie jednorazowa sytuacja...

Gość gość
Mąż odbija piłeczkę i usiłuje przerzucić winę za zaistniałą sytuację na ciebie.

Gość gość
Do tej gość dziś W duuupie byłaś i góóówno widziałaś!!!!!!!!!

Gość gość
na dwoje dostaniesz po 500,kosiniakowe przez rok tysiak plus alimenty. dasz rade!

Gość gość
Wiesz co ja zrobiłabym gdyby mąż mnie zdradził? Wzięłabym tą sukę za kudły i zepchnęła ze schodów a on poleciałby zaraz za nią.Następnie poleciałyby jego wszystkie rzeczy. Następnym krokiem byłoby napisanie pozwu rozwodowego. A dziecka na oczy by już nie zobaczył.

Gość gość
Bardzo mi przykro z powodu Twojej siostry, mam nadzieję że jej się wszystko ułoży jak najlepiej i że będzie szczęśliwa. Dziękuję dziewczyny za zainteresowanie, mąż łazi koło mnie i próbuje zagadywać, traktuje go jak powietrze. Muszę wszystko dobrze przemyśleć:-(

Gość gość
gość dziś wiesz on jest dobrym tatą, tego akurat nie mogę zrobić ale zazdroszczę Ci charakteru ja jestem niestety miękką osobą:-(

Gość gość
Hahah Sklep obuwniczy a ta ledwie dwie kreski zobaczyła i na L4 poleciała hahah Dobreee! Pisz dalej prowo, pisz :D

Gość gość
Slabo pisane provo.