Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TajemniczaBrunetka

Maz nie chce sie zgodzic na przyjazd studenta z Rosji PILNE

Polecane posty

Gość TajemniczaBrunetka

Mam pewien problem. Mój mąż pracuję za granicą i zjeżdża do Polski co dwa miesiące. Niestety całe wakacje spędzi w UK a ja sama w PL, więc postanowiłam do Polski zaprosić sobie pewnego studenta z Rosji na wspólną naukę. Ja rozpoczęłam naukę języka rosyjskiego a on chcę nauczyć się języka polskiego. Myślę, że to jest najprostrzy i najlepszy sposób na w miarę szybką i efektową naukę. Będziemy uczyć się żywego języka, słów, slangu, będziemy ze sobą rozmawiać i ciąglę myśleć a bonus jest taki, że możemy również ze sobą miło spędzić czas kino, teatr, park, las, kawiarnia on jest na to wszystko chętyny. Jak przekonać męża? Prosze o dobry argument! Może tu dostanę normalne i poważne odpowiedzi.

Gość gość
Jestem kobieta ale na miejscu męża dałabym Ci w łeb chyba , a jakby on chciał sobie do domu sprowadzić studentkę z Rosji ? Dalabys mu mieszkać z inną kobieta pod jednym dachem ? Te baby to coraz głupcze

Gość gość
No właśnie postaw się w odwrotnej sytuacji i przemyśl czy Ty byś pozwoliła mężowi na coś takiego ?

Gość gośćcuhh
Ja piernicze... Co Ty masz z glowa nie tak kobieto?! Wiesz ja nawet bym nie wpadla na tak idiotyczny pomysl... Boze widzisz i nie grzisz!!! Przeciez to chory i debilny pomysl! Juz w oczach meza jestes spalona. Szykuj sie na konflikty i wypominanie, pelna zazdrosc i w ogole... Masakra!

Gość TajemniczaBrunetka
Mój mąż może być pewny, że między mną a tym studentem do niczego nie dojdzie. Bardzo zależy mi na tej nauce a jemu już napisałam, że może już wszystko załatwiać i przyjeżdżać za niedługo, bo nie wiedziałam, że mój mąż to taki typ zazdrośnika no bez przesady...

Gość Lalalalalalalu
Raczej nie zgodzi sie albo nic mu o tym nie mow

Gość TajemniczaBrunetka
Mąż zgodził się; -)

Gość TajemniczaBrunetka
Maż pisal do znajomego z mojego telefonu ze razem ze mna zrobia sandwicha. Nie wiem o co mu chodzi.

Gość gość
Ja byłam w podobnej sytuacji która doprowadziła do zdrady