Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to jeszcze przyjaźń?

Polecane posty

Gość gość

Mam koleżankę jeszcze ze szkolnych lat. Mamy po 33 lata. Od jakiegoś czasu, może od pół roku praktycznie nie ma z nią kontaktu (chyba, że zadzwonie). Ona praktycznie nie dzwoni, a jak dzwoni to tylko z konkretną sprawą np czy mam numer do osoby X, czy mogłabym sprawdzić w internecie coś tam, bo jej sie skończył w telefonie, czy mam może namiar na dobrego hydraulika itd. Jak już nawet zadzwoni z takim pytaniem, to nie chce rozmawiać o innych sprawach tylko mówi, że teraz nie ma czasu na rozmowę. Chyba zakończę tą relację. Czy ktos miał podobnie?

Gość gość
Ale co chcesz zakanczac, przeciez nie jestescie w zwiazku? Poprostu ona nie ma potrzeby z toba gadac. Sama piszesz, ze to kolezanka, wiec tez nie musisz do niej wydzwaniac.

Gość gość
Zakanczac relacje koleżenska. Dla mnie kolezanka, to ktos z kim się róznie ż rozmawia i spoedza czas. A nie kto dzwoni tylko jak czagoś cchce.

Gość gość
No to zakoncz jak ci to nie odpowiada.

Gość gość
To na pewno nie jest przyjaźń. Ona niczego nie udaje, dzwoni tylko gdy ma interes. I niech tak pozostanie. w końcu trudno byłoby powiedzieć jej "nie dzwoń w sprawie hydraulika", bo jak? Po prostu nie wiąż z tą relacja zadnych nadziei na bliskość.