Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karla12

A może jednak to ciąża?

Polecane posty

Gość Karla12

Część, dziewczyny może któraś z was tak miała. Mianowicie kochałam się z mężem w dni płodne w 16 i 18 dniu cyklu owulacja podejżewam byla z 18 na 19 dzień cyklu miałam bardzo dużo śluzu wodnistego rozciągliwego. Myślałam że się udało zajść w ciążę ale dzień po spodziewanym terminie@ dostałam okres w pierwszym dniu był tylko podbarwio śluz na brązowo następnego dnia już krew ale tak nie za dużo zużyłam trzy podpaski pobolewal brzuch na noc tampon, kolejny dzień , okres wciąż był ale już bardzo nie wiele i kolejny dzień już nic i od razu pojawił się śluz biały i uczucie mokrości. Od wczoraj pobolewal mnie brzuch takie skurcze jak przed miesiączką robiłam dwa testy ale nic pierwszy robiłam przed terminem@ i niby wyszła druga kreska ale jakaś krzywa i bardzo cieniutka jak włos i w innym kolorze niż testowa raczej jakiś wadliwy test. Drugi zrobiłam w dniu kiedy przysza@ i nic .Z innych objawów senność , niesamowite uczucie głodu, przed@ było mi ciągle zimno wręcz mną telepalo teraz mam napady gorąca wręcz mnie poty oblewają. Już nic nie rozumiem. Piersi bolały w momencie miesiączki ustąpiły. Badania robiłam jesienią i cytologię wsio ok. Jak wy to widzicie może któraś z was przechodziła coś podobnego.

Gość gość
idź na betę to wyjasnisz sprawę ciąży

Gość gość
Dostałaś okresu top nie zaszłaś. proste. po cholere sobie robisz nadzieje?

Gość gość
Okres był, testy negatywne wiec jakie wnioski? Ciąży brak!!!