Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto jechać samotnie na wakacje?

Polecane posty

Gość gość

Niestety nie mam z kim, jestem po 30-stce. Zawsze jechałem a to z moją kobietą czy wcześniej ze znajomymi. Niestety nasze drogi się rozeszły a znajomi żony dzieci itd. nie chce być ani niańką ani 5 kołem u wozu.

Gość gość
hebanowe penisy czekają

Samotne wakacje także mogą być udane. Wtedy szczególnie warto wybrać się do Muszyny. W Hotelu Klimek znajduje się spa, które może być znakomitym sposobem na relaks. Zapraszamy do zapoznania się z naszą bogatą ofertą na www.hotelklimek.pl.hotelklimekspa

Gość gość
Oczywiście, że warto. My zawsze odkładamy wcześniej kasę i jedziemy. W tym roku wybieramy się do Rewala. Mam nadzieję, że będziemy dobrze się bawić. Mamy bardzo zgraną ekipę. Noclegi Rewalu znalazłam na bardzo fajnej stronie https://www.zaplanujwczasy.pl/index.php?menu=lista&s=rewal

Ja w zeszłym roku byłam w solo w Grecji, co prawda był to wyjazd zorganizowany, ale dla mnie to duży progres xD Na początek polecam jednak Polskie miasta szczególne nad morzem, może czeka tam na ciebie wakacyjna miłość ;) Sprawdzone noclegi znajdziesz na Nocowanie.pl, a reszta sama się już zadzieje!