Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wacz531

rana po pryszczu,pomocy!!!

Polecane posty

mam czerwonego placka po wycisnieciu pryszcza i nie wiem jak sobie z nim poradzic...minely dwa dni i jest tylko gorzej nizeli lepiej.Po poludniu jade do apteki i na innych forach przeczytalam ,ze na tego typu problem dobre sa: masc cynkowa,trybiotic,masc ichitiolowa,masc tormientol.Moze ktoras z was uzywala jednej z tych maci i moze sie wypowieziec na ten temat ? no i moze znacie jakies dobre domowe sposoby.Nie pojawia sie ani zaden strupek ani nic i jestem zalamana bo wyglada to okropnie!po za tym wiem ze nie powinnam ale gdy bylo dobrze to rozdrapalam go jeszcze bardziej...moze ktoras z was miala kiedys taki problem i wie ile okolo bede sie z nim borykac ?? w swoim zyciu mialam multum ranek po wysciskaniu ale nie przypominam sobie takiej sytuacji w jakiej jestem teraz...pomozcie!

Gość gość
Lepiej idź do dermatologa (chyba nie trzeba skierowania) bo może się okazać, że to nie był pryszcz, tylko jakieś inne paskudztwo - raz takiego małego rozdusiłam na plecach, nie patrząc, a on zaczął broczyć krwią, musiałam zakleić plastrem, a potem trochę urósł - dermatolog powiedział że to prawdopodobnie naczyniak i dał skierowanie na onkologię, dopiero tam mi to wycięli

Gość gość
Kto normalny wyciska syfy? Spirytusem to zasusz..