Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu w was tyle zawiści?

Polecane posty

Gość gość

Czemu tak plujecie jadem na każdą ładną, fajną dziewczynę która na dodatek jest inteligentna i dobrze jej się powodzi w życiu? Nie lepiej wziąć się za siebie niż niszczyć wspaniałych ludzi?

Gość gość
A kto tu niszczy wspanialych ludzi ?To tylko forum,nie przesadzaj... :)

Gość gość
No wlasnie,dlaczego kobiety sa takie zawistne,szczegolnie o urode ? :(

Gość gość
Nie chodzi tylko o forum ale też o prawdziwe życie

Gość gość
Ktoś niszczy cię na forum, dobrze zrozumiałem?

Gość gość
Wy wszystkie trolle jesteście odpowiedzialni za hejt przynajmniej 50 tysięcy ofiar: bibliotekarzy, nauczycieli, lekarzy, dzieci, kobiet... Wszyscy wyhejtowani! 😠 Niszczyliście całe topiki ! W imię czego? 😠 Ani jeden kafe-troll nie doczekał się procesu, nie został oskarżony nawet o jakiekolwiek hejterstwo! Myślicie że jesteście ponad prawem? 😠

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Zawiść to wieś w Polsce w województwie opolskim w powiecie namysłowskim w gminie pokój

Gość gość
Czujesz sie winna ponieważ zakładasz takie tematy, no co masz na sumieniu pochwal się brzydoto

Gość gość
Doskonale wiem,o co ci chodzi autorko.Mam tak niestety.Trzeba byc twardym i pewnym siebie,bo inaczej ciebie zrownaja z ziemia.

Gość gość
Nie rozumiem czemu każdy co pisze zawiść i pisze o zawiści nie zdaje sobie sprawy że piszę o miejscowości o nazwie zawiść bo jest taka wieś jak zawiść bo zawiść to wieś w Polsce w województwie opolskim w powiecie namysłowskim w gminie pokój 30 km od Miasta Namysłów

Gość gość
Ja np kocham siebie i uważam ze jestem idealna, a jeśli ktoś mnie hejtuje to znaczy tylko tyle, ze zazdrości

Gość gość
Zawiść to wieś w Polsce w województwie opolskim w powiecie namysłowskim w gminie pokój 30 km od Miasta Namysłów!!! Wbijcie sobie to do łba

Gość gość
gość dziś Czujesz sie winna ponieważ zakładasz takie tematy, no co masz na sumieniu pochwal się brzydoto x Sama prowokujesz zakladajac takie glupie tematy.Ja nie mam nic na sumieniu,to ty masz,bo sie mnie czepiasz zawistna pokrako 🖐️

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Ile razy mam pisać że zawiść to wieś w Polsce w województwie opolskim w powiecie namysłowskim w gminie pokój 30 km od Miasta Namysłów? Czemu nie wbijecie sobie tego do łba

Gość gość
Zawiść to wieś w Polsce w województwie opolskim w powiecie namysłowskim w gminie pokój 30 km od Miasta Namysłów

Gość gość
Nienawidzę takich brzydkich grubych bab które by zniszczyły wszystkich wokół tylko dlatego ze same czują się gorsze

Gość gość
Wiem,co masz na mysli autorko :) Wystarczy,ze wyjde z pieskiem na spacer i juz mnie atakuja wredne babole,albo patrza sie jakby mi chcialy p**********ic :D

Gość gość
16:51 zrozum że zawiść to wieś w Polsce w województwie opolskim w powiecie namysłowskim w gminie pokój 30 km od Miasta Namysłów głupko

Gość gość
Jem kupe

Gość gość
Na mnie czasem baby patrza jakby chcialy mnie zabic. Nie wiem dlaczego

Gość gość
Autorka zakłada 2929200101 taki sam temat i jeszcze sama sobie odpowiada ale beeeeka :D

Gość gość
Autorko zrozum jedno ze zawiść to wieś w Polsce w województwie opolskim w powiecie namysłowskim w gminie pokój 30 km od Miasta Namysłów powtarzam to po raz setny nie ignoruj mnie