Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matki jedynakow to idiotki i oslice. Wychowujecie kaleki !

Polecane posty

Gość gość
Ojoj ale przezywasz, jak stonka wykopki.

Gość gość
19:59 Znalam w pracy takiego cwaniaczka.Jak przyszlo do konfrontacji w cztery oczy to podkulil ogonek i zwial.Zalosny jestes.Szkoda mi nawet splunac na takie zero i dno jak ty.

Gość gość
Ale masz podniete i odpisujesz. Mnie to nie rusza, dziecinko. A Ciebie kretynka zabolala, wiec widocznie nia jestes. Uderz w stol , a nozyce sie odezwa. Milego wieczoru :)

Gość gość
20:05 Wsadz sobie gdzies to "milego wieczoru".I co,dales upor swojej frustracji,ze naublizales komus?Dla mnie i tak jestem nikim.Pewnie masz malego stad te kompleksy bo musisz jakos dowartosciowac sie wyzywajac innych.

Gość gość
JA PRDOLE A TA DALEJ SWOJE JAK ZDARTA PLYTA , NIE JESTEM TA OSOBA CO NAZWALA CIE KRETYNKA ALE SERIO PRZEZYWASZ , wez kurfa kto sie przejmuje komentarzamni na tym forum , albo faktycznie jestes kretynka albo nowa tutaj jakas

Gość gość
20:10 A co ja wrozka jestem???Nikt tutaj nie podpisuje sie co i kto pisze.I co,jestem tu nowa.Czy to znaczy,ze trzeba wyzywac mnie od kretynek??To faktycznie chore forum jest.I chyba wiecej nie wejde tu.

Gość gość
:D

Gość gość
Spadam z tego p********o forum.Same dupki zoledne,psychole i chamy tu siedza.Nara!

Gość gość
A ja mam jedno dziecko i czuję się z tym wyborem rewelacyjnie mimo iż inni próbują na mnie wpłynąć. Szczęsliwa mama to szczęsliwe dziecko. Mimo iż jestem 8 lat po ślubie czuję się niezależna, mogę więcej poświęcic czasu i uwagi jednemu dziecku. Dzisiejszy świat jest pełen egoistów nie widzicie tego? Nie widzicie ze ludzie garną pod siebie a innych mają gdzieś. Takie czasy i trzeba się do nich dostosować a nie myślećo czasach średniowiecza. :)

Gość gość
Moja koleżanka jest matką jedynaka -była w ciąży z drugim, ale poroniła. Moja druga znajoma też jest matką jedynaka -bo jest naprawdę okropną egoistką. Powodów może być milion, nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka.

Gość gość
gość dziś No i widać jakiego pokroju człowiekiem jesteś. Świat jest różnorodny, ludzie są różni i to Ty dokonujesz wyboru, do jakich ludzi chcesz się zaliczać i na jakiego człowieka chcesz wychować swoje dziecko.

Gość gość
Jak sie jest egoista, to w ogole nie powinno sie mieć dziecka. Wychowanie dziecka, niezaleznie od ilości, wymaga poswiecenia z naszej strony. Oczywiście, jesli mamy zamiar wychowac porzadnego i madrego czlowieka. Ja mam jedynaka i daje z siebie wszystko, zeby go dobrze wychowac. Chcialabym rodzenstwo dla niego, ale los nam nie sprzyja jak narazie.

Gość gość
autorka tematu to idiotka :-) kaja mama wielodzietna .

Gość gość

Gość gość
Wychowujemy kaleki? Tys chyba z byka na tej twojej wsi spadła. Mój syn jedynak już dawno po studiach i znalazł dobra prace a dwóch sąsiadów w domu siedzi, jeden jakaś szkole skończył, drugi to chyba żadnej i dziewczyna tez jakaś lewa nigdzie nie pracuje. Puknij się betonko w durny lep. :D

Gość gość
:D :D :D zobaczymy jak te jej "okazy" sobie w życiu poradzą i co osiągną. Ludzie wszystko widzą. Ciekawe co ona w życiu osiągnęła własnymi siłami? Ludzie wszystko widzą. Pamiętaj

Gość gość
13.33 zycie mi pokazło bo nie raz po d***e dostalam. Troche zdrowego egoizmu nigdy nikomu na złe nie wyszło.

Gość gość
Ja mam piatke i wyrosly na wspanialych ludzi a nie egoistow.

Gość gość
nie, lepiej mieć dwójkę, mieszkać razem ze szczurami, pisać do telewizji , wzywać pomoc i płakać do kamery tak jak dzisiaj w sprawie dla reportera u jaworowiczonej