Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet twierdzi ,że jestem stara choć jestem młodsza 10 lat

Polecane posty

Gość gość

Ok, nie jestem już nastolatką, ale mam 28 lat, a on 38 i mowi, ze ja już nie jestem najmlodsza, że młoda to jest 18-latka :O Powinien tak do mnie mowic? Szczerze mowiac to nie czuję się staro, szczegolnie przy nim, a podobno w ogóle on wyglada poważnie jak na swoj wiek i tym bardziej widać nasza roznice wieku. Ale dla niego i tak jestem za stara bo juz nie mam lat 20 :/ To co by powiedział za 10 lat kiedy bede miała 40, albo 45? Powie, ze jestem juz emerytka i on szuka 16-latki? troche mnie to podlamalo bo uwazam, ze jak na 28 lat to jeszcze mlodo wygladam, a poza tym nie czuje sie staro, a wrecz przeciwnie

Gość gość
zmień pedofila na prawdziwego faceta, który Cię doceni

Gość gość
Pedo

Gość gość
zerwij z nim

Gość gość
A jemu sie podobaja 16 latki... uwaza, ze takie sa najpiekniejsze. Ewentualnie studentki. Z tym, ze wiele osob mnie tez mysli ze studentka, ale jemu juz sama metryka przeszkadza. ciekawe jak on sobie wyobraza malzenstwo, jak przeciez kazdemu lat przybywa i przeciez bede coraz starsza, to chyba normalne, ale nie dla niego.

Gość gość
Idź na analizę masy ciała. Ja dziś majac 27 lat dowiedziałam się że mam wskaźnik miażdżycowych blisko max granicy dla mego wieku i że pomimo że mam 4 kg za dużo to jestem chodzącym przedzawalowcem. I to metoda bioimpendacji elektronicznej stwierdzono. Wierzyć tym elektronicznym wagom? I że wątrobę mam kiepska..Czyli jest ryzyko że pies mnie przeżyje

Gość gość
Pewnie sam ma kompleksy na punkcie swojego wieku i odbija to sobie Twoim kosztem, a Ty to znosisz i jeszcze się zastanawiasz co jest z Tobą nie tak zamiast wyśmiać te żałosne zagrywki podstarzałego lowelasa.

Gość gość
masz faceta albo zakompleksionego i dobija sobie na tobie albo faktycznie jest efebofilem - osobą którą podniecają tylko młode, dojrzewające dziewczyny