Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fporażka

To forum to porażka

Polecane posty

Gość Fporażka

To forum to porażka. Pełno tylko prowokacji i hejterek. A jak zapytać o coś związanego z ciążą i porodem to odpowiedzi są dwie trzy. Za to tematy jedynaków, tesciowych synowych, ile kto zarabia, mają mnóstwo odpowiedzi. Kobiety opamiętajcie się!

Gość Olga18
Nie jest tak źle Ja w kwestii porodu nie pomogę, z racji wieku. Tematy są różne

Gość gość
Mnie to wcale nie dziwi. Większość ciążowych tematów dotyczy braku zabezpieczenia - ile można o tym zacofaniu czytać?

Gość gość
Porażka

Gość gość
Niestety autorko święta racja. Ludzie tu nie chcą dzielić sie wiedzą a jedynie dowartościowywać czymś kosztem i zajmować pierdołami.

Gość gość
Trafiłam tu z innego działu. To, że tam był hejt, wyzwiska i prowokacje była w stanie zrozumieć, ale na macierzyństwie? :O Dlatego sama przestałam traktować normalnie to forum

Gość gość
Zgadzam się z Fporażka. Jestem w 6 tc i szukam kobiet z którymi mogłabym wymieniać się doświadczeniami i poradami. Jeśli są tu takie to serdecznie zapraszam.

Gość gość
mała bzdurzysz

Gość gość
xx czyli masz dwa oblicza!

Gość olaboga13
Mam dwoje dzieci i staram się o trzecie. Jeśli chcesz pogadać, o coś zapytać to proszę :)

Gość gość
"Trafiłam tu z innego działu. To, że tam był hejt, wyzwiska i prowokacje była w stanie zrozumieć, ale na macierzyństwie" Też mnie to dziwi i nie ogarniam.

Gość gość
Czy masz przyjaciół rodziny ? Nie masz nic do roboty że siedzisz na Kafeteria.pl

Gość gość
gość dziś xx czyli masz dwa oblicza! Dlaczego mam niby dwa oblicza?

Gość gość
Olaboga13 Ja też mam dwie córki i dwie ciąże nieudane, teraz kolejna próba. Poaulla

Gość gość
Żadnych poważnych odpowiedzi :(

Gość gość
Bo trzeba byc idiotka zeby kafeterie brac na powaznie , to jest miejsca do pohejtowania i pow*****ania glupich bab

Gość gość
Ja ostatnio założyłam temat bardzo poważny i jak najbardziej prawdziwy tyle że może tytuł brzmiał zbyt "nośnie" jak na tutejsze standardy poprawności brzmieniowej więc z 10 wpisów oskarżyło mnie o prowokacje co było bardzo krzywdzące dla mnie. Pewnie to nawet były te same osoby które tutaj sie żalą że to forum to porażka. Wcale bym się nie zdziwiła. Ja akurat jestem typem poważnym który nigdy nie zakłada prowokacji. Ludzie myślą że ludzie jest zbyt nudne by się działy różne rzeczy nietypowe które ludzie tu opisują, ale niestety to nie zmienia faktu że jednak czasem coś nietypowego i kontrowersyjnego się zdarza nawet w tym nudnym życiu. I wtedy nie można tu popisać z ludźmi ani sie naradzić bo od razu sie jest oskarżanym o prowo. Poza tym ludzie są tutaj zalani nienawiścią do drugiego człowieka. Wg standardów każdy powinien w w biedrze na sprzątaniu zapiertalać i dzieci nigdy nie mieć.

Gość gość
Poprawiam pomyłke. Miało być "Ludzie myślą że ŻYCIE jest zbyt nudne by się działy różne rzeczy nietypowe"

Gość gość
11:30 To właśnie tacy ludzie jak ty sprawiają że to forum jest takim dnem, a w prawdziwym życiu ludzie nic nie są lepsi tylko bardziej grają na sztucznej poprawności, ale i to do czasu.

Gość gość
11:30 "Bo trzeba byc idiotka zeby kafeterie brac na powaznie , to jest miejsca do pohejtowania i pow*****ania glupich bab " i pewnie tak napisałaś bo sama hejtujesz, więc mądrzejsza nic nie jesteś ani krztę od tych bab skoro masz takie niskie hobby. Dolewasz tylko swoją własną głupote do tego szamba i jeszcze cie bawi że sie lepisz od tego g****a i myślisz że jesteś lepsza

Gość gość
obłuda śmierdząca i tyle

Gość gość
i megalomania niczym nie uzasadniona, a przy tym myślenie że inni są podludźmi. Ocenianie całości drugiego człowieka pod kątem kilku wypowiedzianych zdań połączona z obojętnością na czyjeś życie. Pozorne zainteresowanie czyjąś sytuacją a tak naprawde chodzi o to by siebie wywyższyć, poczuć sie lepiej czyimś kosztem