Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca której się nie lubi jest bez sensu

Polecane posty

Gość gość

Lepiej szukać do skutku niż byle czym sie zadowalac

Gość gość
Prawda. Wolę dłużej poszukać niż robić byle co i jeszcze grosze za to zarabiać

Gość gość
Moze i jest bez sensu dlatego warto zainwestowac w kursy i robic cos co w miare nam odpowiada.

Gość gość
nie mam sily na kursy, nie mam na nie czasu kasy i nie wiem co mialabym innego robic. kazda praca jest chuyowa bo to 8 h z zycia wyjete

Gość gość
gość wczoraj ...nie mam sily na kursy, nie mam na nie czasu kasy i nie wiem co mialabym innego robic. kazda praca jest chuyowa bo to 8 h z zycia wyjete... x napisała leniwa kretynka :P.

Gość gość
gość dziś gość wczoraj ...nie mam sily na kursy, nie mam na nie czasu kasy i nie wiem co mialabym innego robic. kazda praca jest chuyowa bo to 8 h z zycia wyjete... x napisała leniwa kretynka x nie kretynka, tylko w sumie dobrze to ujęła - kazda praca jest chóójowa i zabiera tyle z życia człowiekowi. Z drugiej jednak strony żyjemy "w niewolniczym systemie" i to sie jeszcze dlugo nie zmieni :O

Gość gość
Kolejny kretyn, który tylko łopatą machać potrafi :(. Dla inteligentnego, normalnego człowieka odpowiednia praca jest znaczącą częścią jego życia. Niestety żaden machający łopatą kretyn tego pojąć nie potrafi :P.

Gość gość
Pracy zazwyczaj się nie lubi. To normalne. Wszystko zależy ile płacą. Ja pracuję tylko dorywczo na kontraktach. Biorę zazwyczaj tylko takie gdzie dobrze płacą, ale jak fajny kontrakt, to może być za trochę niższą stawkę.