Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wypierdek

30 złotych za udawanie Polaka czyli 200 200 hrywien

Polecane posty

Gość wypierdek

jak wiadomo 'języka polska' nie jest łatwa i prosty język dla obcokrajowca i nawet dla Czecha jako Słowianina ale coraz częściej 'różni' próbują 'rozmawiać' po polsku a po kilku słowach widać i czuć, że Polaka tylko udaje i został wynajęty za nędzne grosze i gra swoją rolę życiową , sami zobaczcie co te 'ruskie' wymyśliły : http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/blokada-granicy-na-ukrainie-sbu-akcja-rosyjskich-sluzb,727794.html 30 złotych za udawanie Polaka Policjanci ustalili, że uczestników akcji wynajęto, a jej organizatorzy za udział w "polskim proteście" płacili ok. 200 hrywien (ok. 30 zł). Na transparentach i plakatach widniały napisy: "Stop ludobójstwu Polaków", "Polacy chcą pokoju", "Nie mamy żadnego konfliktu z wami", "Precz ręce od zabytków", "To też jest nasza ziemia", "Polacy łączcie się" oraz "Wołyń w sercach". - Były tam plakaty, na których domagano się zaprzestania ludobójstwa Polaków, ale ja tam Polaków nie widziałem. Widziałem za to naszych "klientów", znanych z używania środków odurzających, i dzieci, uczniów z naszych lwowskich szkół – dodał naczelnik policji Wałerij Sereda. a poza tym : Ambasador Polski powiedział: konsulat w Łucku ostrzelano z 75 metrów ! Do czego zmierza Putin ? Czy Putin chce wypróbować polskiego szefa MSZ odnośnie wytrzymałości na stres ? Obstawiam, że Putin ma jeszcze kilka pomysłów na podjudzanie , podobno Putin lubi taki stres i wyrzucanie rubli w błoto i do kibla, szkoda, że Putin żałuje rubli dla rosyjskich dzieci aby zjadły w szkole polskie jabłka i wyrzuca polskie jabłka na gnój !

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować