Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kogo szanujesz

Polecane posty

Gość gość

i z jakiego powodu? jakie cechy sa dla Ciebie wazne? Jakie zachowania powoduja, ze osoba zyskuje w Twoich oczach?

Gość gość
Do czego jest Ci ta wiedza potrzebna?

Gość gość
do niczego

Gość gość
do popisania

Gość gość
Szanuję mężczyzn, którzy mają szacunek dla kobiet. Najistotniejsza cecha przy wyborze partnera. Szacunek i kultura osobista.

Gość gość
Ja również nigdy nie wybrałabym na partnera takiego mężczyzny, który nie szanuje nikogo, nawet kobiet, a tym bardziej mnie samej, może sobie pomarzyć :D :O

Gość gość
Na szacunek to trzeba sobie zasłużyć, szpara nie wystarczy bo to akurat ma każda... wywłoka :classic_cool:

Gość gość
Siebie

Gość gość
WSZYSTKIM należy się szacunek, a szczególnie widać klasę i porządność osoby, gdy ma styczność z kimś słabszym od siebie/ z kimś niepewnym siebie, kto nie potrafi bronić swoich granic/ z kimś, kto czymś zawinił lub nie sprostał oczekiwaniom tej osoby. W takich sytuacjach bardzo często wyjawia się prawdziwa twarz i prawdziwe zasady, klasa i kultura. Nie raz się zdziwiłam i zawiodłam na osobach, które się chwalą swoją porządnością. x Ja najbardziej lubię ludzi z mocnym kręgosłupem moralnym, mądrych życiowo, umiejących kochać nie tylko siebie i swą rodzinę, poświęcających się dla innych, czyniących dobro nawet gdy inni im dobra nie czynią....

Gość gość
gość dziś Na szacunek to trzeba sobie zasłużyć, szpara nie wystarczy bo to akurat ma każda... wywłoka cool.gif X Zazwyczaj mówią tak osoby, które uważają, że im szacunek należy się:)

Gość gość
7.37 Nie! Tak nie mówią osoby, które postępują podłe i mają pretensje do innych o brak szacunku, za darmo.

Gość gość
00:52 wywłoka to właśnie taka, która da "szpary" komuś, kto nie szanuje jej jako kobiety,a tym bardziej jako człowieka. X 05:55 dokładnie tak, świetna wypowiedź. Rozmiar klasy widać w umiejętności okazywania szacunku, szczególnie osobom słabym, niepotrafiacym wypowiadać głośno własnego zdania ani też odpierać atakow, często irracjonalnych. Uprzejmość i wysoka kultura, ten styl to klasa. Nie zgodzę sie jednak z tym, a żeby szacunek należał sie każdemu, bez wyjątku.. Szacunek nie należy się osobom złym, czy podrzegajacym do złego, przeróżnej maści przestępcom, oprawcom, mordercom, gwałcicielom, pedofilom, gangsterom, sutenerom, d****** z wyboru, złodziejom, dealerom narkotyków, handlarzom bronią na terenach objetych konfliktem społecznym przykładowo w Afryce; przedsiębiorcom zatruwajcym środowisko toksycznymi odpadami, oszustom, kłamliwym, skorumpowanym politykom, ani też osobom, ktore krzywdzą zwierzęta. X Jeśli chodzi o to kogo szanuję najbardziej to jak w wypowiedzi autorki osoby mądre i dobre, jednak najbardziej takie które potrafią walczyć o swoje poglądy, racje czy własne prawa.. i poświęcić się na tyle, że są w stanie zmienić świat.. jak Nelson Mandela przykładowo. Pozdrawiam Autorkę :)

Gość gość
Dziekuje! Az tak bardzo czuc "plec" w tytule?

Gość Katarzyna Powarow
Szanuję człowieka, który szanuje...drugiego człowieka...

Gość gość
szanuje czlowieka, ktory szanuje wszystkich i wszystko. Zaczac trzeba od siebie i respektu wobec tego, co otacza

Gość gość
autokorekta, bo bzdura wyszla: szanuje wszystkich i wszystko, a dlaczego to patrz wyzej

Gość gość
Szanuje także osoby oddajace się nauce, odkrywajace nasza planetę, jej historie, a takze naukowcow badajacych wrzechswiat i wszystko to ci nas otacza. Ludzi pracujących w laboratoriach nad przeróżnymi czynnikami, komórkami i enzymami po to, a żeby unicestwić raka.. ;) itp. Szanuje ludzi kochajacych sztukę i czyniących wkład w dziedzictwo kulturalne kraju i świata i wreszcie szanuje ludzi, którzy oddali życie za nasz kraj.

Gość gość
10:29 "Nie raz się zdziwiłam i zawiodłam na osobach, które się chwalą swoją porządnością" X wnioskuje, że jesteś kobietą :)

Gość gość
ale tego autor nie napisal

Gość gość
To prawda, mój błąd.. pozdrowienia tyczły się autorki wypowiedzi: gość dziś X 05:55 dokładnie tak, świetna wypowiedź. X Dlatego tak wyszło..:) X Niemniej, pozdrawiam również Autora tematu :) ;)

Gość gość
zawsze szanuje kogos, kto siebie szanuje i innych szanuje.

Gość gość
Autor pozdrawia rowniez, a to wszystko wina nickowego "goscia" ;)

Gość gość
Podoba mnie sie wypowiedz z 5:55..

Gość gość
gość dziś 7.37 Nie! Tak nie mówią osoby, które postępują podłe i mają pretensje do innych o brak szacunku, za darmo. X Wymagasz od innych zapracowania na twój szacunek ale ciebie mają szanować za nic bo tobie szacunek się należy;)

Gość gość
Mężczyźni szanują szanujące się kobiety.

Gość gość
szanuję te osoby które szanują mnie

Gość Tajemniczy_M
20:04 o tym samym pomyślałem.

Gość gośćhhhuu78hg
Dokładnie..szanuję osoby które są w porządku w stosunku do mnie...ludzi szczerych dobrych i uczciwych..też ludzi mądrych i jednoczesnie kulturalnych,takich na poziomie

Gość gość
Ludzi uczciwych i lojalnych