Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsciekłaMalina

Zwlekanie ze ślubem z powodu mojej przeszłości

Polecane posty

Gość gość
Facet ma kompleksy. Spodziewał się dziewicy? Niedojrzały gość. Generalnie nie da się tego odkręcić, bo gość ma coś z charakterem, tu nie chodzi o "okres próbny", a już planowanie dziecka z kimś, kto jest niedojrzały jest drogą donikąd.

Gość gość
22:29 dobrze napisane, przez 3 lata jeśli on nie jest pewien to albo cie nie kocha albo jest z tobą z braku laku i tkwisz w związku bez przyszłości, nie pisałaś ile macie lat i raczej mu poprostu nie zależy na tobie

Gość gość
Wcale nie musi mieć nic z głową. Tobie by nie przeszkadzały przygody z przypadkowymi osobami Twojej połówki? Chyba sam/a się usprawiedliwiasz. Raczej nie chodzi o to, że on wymagał dziewicy ale w miarę porządnej dziewczyny, a przygodny seks z byle kim jednak to już skrajność... skrajność nieszanowania się...

Gość gość
Trzymaj się gościa póki daje ci szanse bo takich dayek to nikt za żonę nie weźmie. Czekaj 5 lat bo i tak nie masz wyboru. Żałosne jesteście z tymi doopami.

Gość gość
zacina sie na waszym sztandarowym ,ale wyczerpanym juz temacie temacie,to trzeba swoje wylac na innym? ze tez chce ci się maciuś przed pracą otwierac komp i walić to samo ? ....

Gość gość
Większość stwierdziła że to tylko pretekst, więc daj sobie z nim spokój. Te parę moherów olej, bo to najczęściej babcie które kiedyś skrobały się na potęgę, a teraz udają święte.

Gość gość
Znajdzie się pewnie jakiś menel, któremu to nie będzie przeszkadzać.

Gość gość
gość dziś Znajdzie się pewnie jakiś menel, któremu to nie będzie przeszkadzać. X Menel i cham to ty jesteś a dziewczyna jak jest ładna i fajna to spokojnie znajdzie fajnego mężczyznę.

Gość gość
A on to jest swiety prawiczek? Pewnie tez mial przygody seksualne tyle tylko, ze ukryl to przed Toba...u Ciebie to wyszlo na wierzch niestety I on teraz czuje przewage, ja bym mu tak powiedziala zeby nial swiadomosc ze wiesz ze moze cos ukrywac ze swojej przeszlosci, ze nie do konca mowil Ci prawde. Potem zostawilabym go bo slubu to sie raczej nie doczekasz, jemu po prostu wygodnie w tym zwiazku ale jestes kobieta ,,na przeczekanie", mysle ze Twoja przeszlosc to raczej to pretekst zebys czekala, wpedzala sie w lata a on kiedys pozna Inna, zakocha sie I Ciebie kopnie w d...e.

Gość gość
Dla nikogo nie będzie atrakcyjną kandydatką na żonę. Sama wybrała kim chce być więc niech będzie. Jak chce męża to musi brać póki jest chętny.

Gość gość
Prawiku, do budy !!!

Gość gość
Już dajki wyją... hehe

Gość gość
niestety, puszczalska na żonę się nie nadaje, dla takiej seks to sport.

Gość gość
Namysłów to miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Tablice rejestracyjne ONA.

Gość gość
Lepiej mieć puszczalską żonę, niż taką co unika seksu jak ognia.

Gość gość
I jak tam autorko?

Gość zieeew
"czy powinnam go zostawic?" Powiem tak, jeżeli go nie zostawisz będzie to świadczyło o Twojej wyjątkowej desperacji. Chyba, że lubisz wiązać się z zaburzonymi osobnikami. Poczeka 5-10 lat... zgięło mnie ze śmiechu jak to przeczytałem.

Gość gość
Sądzę że ten facet ma silniejszą psychikę przez co poczucie wartości autorki jest równe 0 i jest zmanipulowana i uzależniona od tego typa, dlatego nie ma siły by zakończyć ten toksyczny związek, nie jest ona święta pozatym

Gość Domejda
Mysle,ze on chce mnie zone , ktora bedzie wierna. Jesli bylas latwa to mozesz go potem zdradzac....ja go rozumiem i jestem kobieta.

Gość gość
W małżeństwie trzeba uprawiać seks. Inaczej kończy się z jakimś napaleńcem, który chce odebrać dziewictwo i chce seksu.

Gość gość
12.16- nic nie daje gwarancji na wiernosc, nawet ,,nieskazitelna" przeszlosc. Tym bardziej, mysle ze dziewica moze predzej czy pozniej zdradzic swojego pierwszego faceta chociazby z ciekawosci, jak to jest z innym...nie wyszalala sie wczesniej to moze miec taka potrzebe pozniej gdy nadarzy sie okazja to zdradzi

Gość gość
Jak ktoś tu jest do zostawienia to ta latawica autorka której się marzy ślub przed ołtarzem. Może jeszcze w białej sukni (symbol czystości)? Dla takich jak ty to max cywilny w urzędzie jeśli w ogóle. Wy kobiety macie popieprzone we łbach najpierw się puszczacie a potem szukacie jelenia który zaakceptuje waszą bujną przeszłość i powiedzie jeszcze do ołtarza. Proście o ślub tych z którymi szalałyście od porządnych wara.

Gość gość
gość 2017.04.01 Trzymaj się gościa póki daje ci szanse bo takich dayek to nikt za żonę nie weźmie. Czekaj 5 lat bo i tak nie masz wyboru. Żałosne jesteście z tymi doopami. X No własnie on nie chce z nią ślubu bo gdyby chciał to nie stawiałby warunków. Autorko jesteś żywym wibratorem dla niego do czasu aż znajdzie sobie kandydatkę na zonę.

Gość gość
Co te durne katole tutaj piszą, że niby kobieta do ślubu powinna być dziewicą ? Przecież wiadomo że takich nie ma albo prawie nie ma. To trzeba by wprowadzić obowiązkowe badanie dziewictwa dla chętnych na ślub kościelny.

Gość gośćesmeralda
A ja czytalam,ze dziewictwo takie lale sobie wszywajs kosztuje to kilka tysi i ma facet dziewice bha bha ha ha,a ja majac po30 i moj maz wzielismy slub koscielny,prawo koscielne dopuszcza taki fakt :-),ze mamy nawet dzieciaka8letniego,ja w bialej sukni itd bylo slicznie i cudownie,a dewotki az zielone z zawisci,powodzenia w szukaniu wszywanych dziewic ha ha

Gość gość
a ja go rozumiem moj facet tez zaliczal na imprezach i nie wiem czy to wytrzymam wstrzymuje sie .. odmawiam mu bo tak jak ktos napisal .. jezeli ktos robil takie rzeczy ma taka mentalnosc a ja nie chce takiego meza..

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy będziesz jego żoną, co on myśli i czuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl