Gość Forex4 Napisano Marzec 30, 2017 Szukam chętnych do wspólnego zakupu nowych samochodów marki Volvo ( z ASO Polska) min. 3 osoby, przy wspólnym zakupie pojazdów możemy otrzymać ciekawy rabat. Jeżeli byłyby zainteresowane osoby proszę o kontakt. Forex4@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sonika881 Napisano Styczeń 12, 2018 Jakoś nie mam przekonania do nowych aut. Lepiej kupować używane, bo wtedy z roku na rok mniej traci się na wartości. Tutaj https://nordauto-bialystok.volvocars-partner.pl/oferta/samochody-uzywane/ są samochody używane w Białymstoku w dobrych cenach. Koniecznie sobie tam zerknij. Być może coś ci wpadnie w oko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jacoń Napisano Luty 20, 2018 Ja też nie. Moim zdaniem kupujesz taki samochód na jaki Cię stać, a że teraz paliwo drogie to lepiej od razu pomyśleć w nim o instalacji lpg, ja zaraz po zakupie umawiam się na montaż instalacji lpg optima w warsztacie bo nie mam zamiaru wydawać po 6-7stów na paliwo miesięcznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2018 Jak mądrze się jeździ, to wcale drogo nie wychodzi. :) plus dobry serwis volvo, np. http://abcarserwis.pl/ i naprawdę utrzymanie takiego samochodu nie jest problemem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 18, 2018 Zgadzam się, dobry serwis do podstawa. Ja ufam Volvosystem z Gdyni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maciekk Napisano Wrzesień 29, 2019 a teraz jaki model najlepszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misior Napisano Grudzień 13, 2019 Ja mam Volvo XC 40 z www.volvocarwroclawbielany.pl/modele/xc40/ (mają dobre ceny), to świetny miejski suv, jestem z niego bardzo zadowolony. Śmiga aż miło, jest zwrotny i komfortowy, po prostu funkcjonalny no i podoba mi się jego dobry design. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach