Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POODJHWDBvndvnVbvNVn

PYTANIE DO KOBIET PO CZTERDZIESTCE

Polecane posty

Gość POODJHWDBvndvnVbvNVn

MAM DO WAS PYTANIE O SAMOPOCZUCIE. Czy macie tak jak ja ? wiecznie śpiąca, śpie na raty tj od 21-02 potem kąpiel i znow sen 03-06 chodzę wiecznie zmęczona, wykończona , śpiąca , kłopoty z pamięcią , nerwy, przygnębienie , potykam się o przdmioty, wieczór słabo widzę ,nie jestem w stanie zrobic wieczór nic. czy to z racji wieku czy po prostu ja tak mam. tez tak macie ?

Gość gość
Idź na post Dąbrowskiej i wtedy oczyścisz się z toksyn i wszystko wroci do normy

Gość gość
A TAK NA POWAZNIE

Gość gość
moja matka ma 57lat i jest żwawa z dziwnych zachowań "starczych" to tylko że ciągle było jej gorąco przez menopauzę może brak ci witamin

Gość gość
może cukrzyca?

Gość gość
TAK MYSLAŁAM O TEJ CUKRZYCY ALE W TYM WIEKU? jestem dośc gruba,jem dużo słodyczy , menopauza to tez chyba jeszcze nie ?

Gość gość
jprdl cukrzyce można mieć w każdym wieku, a szczególnie jak się je dużo słodyczy i jest otyłym

Gość gość
Sorry, ale zawsze będzie niewyspana śpiąc na raty. Albo zmienisz ten głupi system albo przyzwyczaj się, że będziesz wiecznie zmęczona

Gość gość
Potrzebujesz dobrego fiutka ktory sprawi Ci rozkosz!

Gość gość
myślisz że to z braku sexu? moze i racja

Gość gość
ale mam dużą nadwagę to który facet mnie zechce i do tego zajadam się słodyczami w łóżku, to zawsze coś upaćkane czekolada i okr*****i

Gość gość
Nie dziwię się, że chodzisz niewyspana skoro śpisz na raty , po co ta przerwa na kąpiel?Całkiem bez sensu. Zacznij prowadzić unormowany tryb życia, a poczujesz się lepiej.Sama bym padała na pysk, gdybym tak spała.

Gość gość
Cukrzycę możesz mieć ale nie ona jest przyczyną nocnej przerwy w spaniu. Myślę że, możesz mieć pierwsze symptomy depresji plus możliwa cukrzyca lub rozchwiane hormony. Badania i jeszcze raz badania.