Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy maz mnie Kocha?czy wyjdzie z Patologi?

Polecane posty

Gość gość

Mam meza 23lat dziecko z nim2latka i ja 24lat.od kilku tygodni maz ciagle pil wywnioskowalam ze jest to spowodowane tym,ze wyjezdza za granice i bedzie zarabial gruba kase i jak byl pijany to sie cieszyl a jak trzezwy to smitny,ze nas zostawia .Ogolnie nie bylam za wyjazdem ale chcemy splacic dlugi i wyremontowac dom.Problem polega na tym,ze pil ale sie nie upijal tak jak kiedys tylko wypil smial sie i szedl spac wczoraj nie wiem co sie stalo zaczol zagadywac do swojej sasiadki a ona hahahihihaha i smieje sie mi prosto w twarz a on do niej sie smial i nagle zaczeli mnie wyganiac do sasiadki z dzieckiem a on w tym czasie by z nimi pil ja sie w****ilam i powiedzialam jedziesz a on nie a ja to ja jade on do mnie czesc jak czapka i pojechalam cala noc sie nie odzywal znalazlam go u kumpla pijanego wrecz naj******o prosilam by szedl ze mna a on mnie wyzywal ze mam w********ac i wogole.Teraz jest mi ciezko bardzo go kocham ale nie ma sie co meczyc tylko ze corka dIa od 01 do06 nad ranem nie spala tylko mowila tata tata. Doradzcie cos P.s pochodzi z patologi ojciec chleje bracia tez .ma brata najstarszego ktory chce go wziasc za granice tamten ogarniety brat jest ale napewno tam tez poje.Jak maz sie odezwie co mam powiedziec?

Gość gość
Slub macie cywilny czy koscielny?

Gość gość
wyprowadź się do mamusi postaw mu warunki jak cię oleje to się z nim rozwiedź jak facet kocha to słucha

Gość gość
Mieszkam na swoim to on mieszka u mnie.A slub cywilny bralismy.No jak Kocha tylko pewnie bedzie hlal i sie zalil ze to ja go zostawilam .

Gość gość
no to go spakuj i za drzwi

Gość gość
"pewnie bedzie hlal i sie zalil ze to ja go zostawilam " x jesteś młoda chcesz się męczyć z alkoholikiem chcesz by patrzyło na to twoje dziecko tak się zaczyna potem awantury albo jeszcze gorzej i twoje dziecko będzie z patologi też lepiej ukrócić kiedy twój mąż ma jeszcze czas na opamiętanie się wystaw mu rzeczy za drzwi

Gość gość
On jak wytrzezwieje to bedzie czul ze jest winny i bedzie mnie wyzywac i zwalac na mnie.Pozniej mu nerwy mina i przyjdzie w laski l.Tak bym zrobila spakowala i Koniec ale dziecka mi szkoda.

Gość gość
Jak cywilny to pół biedy. Rozwiedz się z jego winy, nagrywaj póki co telefonem jego zachowanie kłótnie itd. Oczywiście z ukrycia, wystarczy dyktafon. Potem do sądu i od razu pozew o alimenty. 500 dostaniesz, do tego z mopsu zasiłek stały i celowe nieraz. Uciekaj. Odkryjesz się, mówię Ci i spotkasz fl mężczyznę, a nie fircyka, który otoczy Ciebie i Twoje dziecko opieką i da poczucie bezpieczeństwa, stabilizacji. Wspomnisz te słowa. Zbieranie nagrań zacznij od dziś i rób to systematycznie.

Gość gość
Gosc14:12 Masz racje wtedy tez bedzie z Patologi.No gdy przy malej sie nie klucilismy jest bardzo wesolym dzieckiem.Wziasc go na wstrzymanie?Czy zucic mu papiery rozwodowe moze sie wystraszy.Gozej jak podpisze :D Tylko mu to pewnie obojetne bo jak wyjedzie to go zobaczy co 3msc na tydzien.

Gość gość
a jak jest awantura i dziecko widzi pijanego ojca to jakoś ci dziecka nie jest szkoda to tylko twoja wymówka bo dziecku jest lepiej z samotną matką niż z ojcem alkoholikiem

Gość gość
nie musisz przecież z nim brać od razu rozwodu jest separacja ale moim zdaniem na razie powinnaś go tylko wywalić z domu każ mu chodzić na spotkania AA i żeby sobie wszył sobie esperal

Gość gość
Ojej ojciec alkoholik nigdy nie byl tak pijany by sie chwiac badz przewracac.Chyba tak zrobie wywale z domu i bede kazac na spotkania badz wszywka.