Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odchudzanie po ciąży

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, jak udało Wam się schudnąć po ciąży? W jakim czasie?

Gość gość
2 miesiace po skonczonym połogu.

Gość gość
A co ze skórą brzucha?

Gość gość
Nic, zeszła sie. Pielegnacja przed porodem duzo robi. Wiadomo miss to sie teraz nie jest bo miesnie brzucha musza wrócic na swoje miejsce.

Gość Ciemna34
Po ciąży fatalnym pomysłem było by użycie suplementu Liporedium - on u mnie spowodował potworne zaparcia, których nie mogłam się pozbyć przez tydzień po odstawieniu.

Gość gość
Ja stosowałam mango afrykańskie.

Gość gość
Żadna nie wpadła na pomysł żeby trochę poćwiczyć i zastosować jaką racjonalną dietę tylko jakieś tabletki. Każda by chciała szybko i bez wysiłku.

Gość gość Marta Z
Ja idąc za radą koleżanki zastosowałam Slimunox przy równoczesnym ograniczeniu kalorycznym do 1500 kcal. Oczywiście wszystko po tym jak skończyłam karmić piersią. Po 3 miesiącach moja waga była na takim poziomie jak przed ciążą

Gość Daria 22
Ja mam ogromny problem ze zrzuceniem kilogramów po ciąży. Mam ich dodatkowo ponad 10 na pewno.. Żaden ze znanych mi sposobów nie zadziałał. Zaczęłam się ruszać, weszłam na dietę i już nawet suplementacji próbowałam - kupiłam liporedium i przez całe 2 miesiące łykałam. Efekty były na prawdę mizerne.

Gość Żaneta Pz
Z tym suplementem ciężko osiągnąć jakiekolwiek, nawet małe efekty. Pełno jest w internecie opinii o jego nieskuteczność, a nawet o skutkach ubocznych jego stosowania.

Gość Julitt a
Ja właśnie skutków ubocznych doświadczyłam.. Brałam go niespełna 3 tygodnie i zaczęło się - najpierw delikatne bóle brzucha, a później takie zaparcia, że żałowałam w ogóle, że to odchudzanie zaczęłam. Liporedium to syf jakich mało

Gość gość Anastazja
3 miesiace po zakończeniu karmienia, jeżeli chodzi o czas, stosowałam Slimunox w połączeniu z dietą 1500 kcal