Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata4484

Zapalenie pęcherza,ratunku!

Polecane posty

Gość Agata4484

Dzień dobry, od kilku dni mam zapalenie pęcherza,boli,także nerki mnie pobolewają.Niestety nie miałam świeżego antybiogramu i dostałam lek na podstawie poprzedniego.Biorę Nolicin,po 2 tabletkach w dzień jest dobrze,ale wieczorem znowu coś zaczyna pobolewać.Jest szansa,że ten lek się jeszcze "rozhula"?Ktoś miał podobny przypadek?

Gość gość
Nerki cie nie bolą. To bol pecherza promieniuje :o

Gość gość
i nawłoć teerz pomaga na nerki

Gość Agata4484
Ok,może faktycznie ten pęcherz mnie tylko boli.Ale czy ten Nolicin nie powinien już działać?

Gość gość
Niektóre leki działają dopiero po kilku dniach

Gość gość
urofuraginum bez recepty ,to to samo co na receptę,mi pomogło dość szybko

Gość gość
Furagin jest słaby.. Pomaga tylko na lekkie infekcje

Gość gość
Dużą ulgę odczujesz jeśli przylozysz sobie termofor lub butelkę z bardzo ciepłą wodą. Jak wystygnie powtórz. Często mnie dopada zapalenie pęcherza więc mogę polecić ci ten sposób ponieważ pomaga i przynosi ulgę szybciej niż leki.

Gość gość
Tak, tak bardzo ciepłą wodę, która tylko rozszerzy i tak juz osłabione naczynia krwionosne... nagroda debila roku :o

Gość gość
18.33 Sama jesteś debilem i to do kwadratu,zanim coś jebniesz to najpierw pomysl!a jeśli myślenie sprawia Ci kłopot ( co widać) to poczytaj,nawet gogle nie bolą jeśli chce się coś wiedzieć! Nie obnos się że swoją zerową wiedzą bo sama się kompromitujesz. No ale cóż, proste wieśniaki często się tutaj trafiają.

Gość gość
gość dziś 18.33 Sama jesteś debilem i to do kwadratu x Brawo, akurat po 6 latach studiow, wiem co nasila krwawienia :D

Gość gość
jak boli to gorąca kąpiel,a co się tam rozszerza to mnie nie obchodzi,byle przestało bolec!!!! proste ,potem niech leki działają,zawsze po przewianiu co u mnie skutkuje bólem i sikaniem jak kot ,pomaga gorąca kąpiel i ciepło wokół nerek,i lata twoich studiów nawet 20 nie zmienią tego

Gość gość
poza tym nie mówimy o krwawiącej macicy tylko o nerach

Gość gość
poza tym taka żeś wystudiowana a debilamy ślesz

Gość gość
i widać że temat znasz z teorii nie ze swojego bólu

Gość gość
urofuraginum, neofuraginum (bez recepty jest dostępne) ibuprom przeciwzapalnie herbatka z żurawiny duże ilości witaminy c najlepiej z rutyną np. rutinoscorbin, rutimax itp. pić dużo wody, chłodnej, ciepłej, nie powinna być z lodówki moczyć nogi w ciepłej wodzie z dodatkiem soli np green pharmacy (rozmaryn i lawenda), ziołowa (Farmona) wchodzić pod prysznic i masować nerki i pęcherz ciepłymi strumieniami wody można włączyć probiotyk np. lactovaginal bardzo dużo pić uważać na nogi, żeby nie zmarzły ograniczyć cukier w diecie, ostre przyprawy, kofeinę itp. zrobić badania w kierunku bakterii profilatycznie można brać coś z żurawiną w kapsułkach (jeśli komuś służy, ) np. urinal, vimont żurawina plus, żuramix, można pić też soki rozrobione w wodzie (uwaga kwaśne) np.EkaMedica przyczyny: bakterie, zła dieta, stosunki płciowe,sporty, przemarzanie, przewianie, alergie, powirusowe powikłania, przyjmowane leki, hormony, nadreaktywność, basen, kąpiele w wodzie, zmiany temperatury i może coś jeszcze..,

Gość gość
Bol piwinien przejsc po dwoch tabl a ty powinnas lezec i nie ruszać sie. Ja tak mialam i od kilku lat juz mnie nie lapie

Gość gość
ja myślę, że żurawina z jakimiś dodatkami przez trzy miesiące minimum i obficie popijać wodą.

Gość kikoki
wiem co przechodzisz, bo u mnie każda jesień kończy się tym bólem, mi rok temu bardzo pomogł produkt z furaginą jako substancją czynną, brałam sobie przez siedem dni i ból przeszedł jak ręką odjąć, więc może spróbuj to i tobie pomoże.